Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO SE NE VIĐA ČESTO

FOTO Dončić "umirao" od smijeha: Pogledajte zašto je prekinuta NBA utakmica u Dallasu

Foto: Reuters
1/8
05.02.2022.
u 10:35

To je samo dalo dodatnu zabavu gledateljima, koji su uživali u pobjedi svoje momčadi.

Dallas Mavericks su na krilima Luke Dončića kod kuće sa 107:98 pobijedili Philadelphia 76erse. Slovenac je zabio 33 koša pridodavši tome 15 asistencija i 13 skokova, al nije to jedino izmamilo osmijeh na njegovo lice.

Naime, utakmica je prekinuta na 45 minuta jer je zbog iskrivljenog obruča cijeli nosač koša morao biti zamijenjen. Igrači su se pritom zabavljali i smijali, kao i treneri. Posebno kad je cijela konstrukcija bila spuštena toliko nisko da im je bila do pasa.

Feb 4, 2022; Dallas, Texas, USA; The American Airlines Center arena crew roll out a secondary backup backboard during the first quarter of the game between the Dallas Mavericks and the Philadelphia 76ers at the American Airlines Center. Mandatory Credit: Jerome Miron-USA TODAY Sports Photo: Jerome Miron/REUTERS
Foto: Jerome Miron/REUTERS

I inače uvijek dobro raspoloženi Dončić, tad je bio još nasmijaniji.

U redovima 76ersa najučinkovitiji je sa 27 koševa i 13 skokova bio Joel Embiid.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije