Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PRILIKA

Finale Lige prvaka u Istanbulu 2023.: Korona možda ovaj put ne upropasti sve

FILE PHOTO: Ataturk Olympic Stadium, Istanbul
MURAD SEZER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
17.07.2021.
u 23:42

Otprije je poznato da će se finale tog elitnog natjecanja 2022. održati u Sankt Peterburgu, 2024. u Londonu na Wembleyu, a 2025. na münchenskoj Allianz Areni.

Europski nogometni savez objavio je da bi Istanbul trebao ponovno ugostiti finale Lige prvaka 2023. Nakon premještanja finala Lige prvaka 2021. iz Istanbula u Porto, “klempavi” će trofej za dvije godine biti dodijeljen na Olimpijskom stadionu Atatürk. Istanbul je posljednji put ugostio finale Lige prvaka 2005.

Otprije je poznato da će se finale tog elitnog natjecanja 2022. održati u Sankt Peterburgu, 2024. u Londonu na Wembleyu, a 2025. na münchenskoj Allianz Areni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije