Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKAZAN MEČ

'Filipa Hrgovića izvozali su i suosjećam s njim, ovo je apsolutno bizarno'

Filip Hrgović
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
12.05.2021.
u 09:46

– Ovo je apsolutno bizarno. Suosjećam s Hrgovićem jer su njega najviše vozali okolo. Sada moramo pogledati ljestvicu i odlučiti – rekao je Hearn

Dvoboj u teškoj kategoriji između hrvatskog boksača Filipa Hrgovića i Amerikanca Michaela Huntera je otkazan, potvrdio je promotor i vlasnik Matchroom Boxinga Eddie Hearn.

Hrgovićev dvoboj s Hunterom u verziji IBF otkazao je Amerikanac zbog zasad nepoznatih razloga, pa je Filip ostao bez meča karijere za koji se dugo pripremao.

A o ovoj temi oglasio se i Eddie Hearn.

– Ovo je apsolutno bizarno. Suosjećam s Hrgovićem jer su njega najviše vozali okolo. Sada moramo pogledati ljestvicu i odlučiti – rekao je Hearn i dodao:

– Poslao sam ugovor Hunteru i njegovu timu, a oni su mi odgovorili da neće prihvatiti borbu.

Zasad se ne zna hoće li neki drugi boksač uskočiti umjesto Huntera, a nije poznat ni datum ni mjesto borbe. Pojavila se informacija da je Hunter otkazao borbu jer je potpisao ugovor s drugom promotorskom kućom, Top Rank Boxingom, no to su još uvijek samo glasine.

>> Pogledajte video o 22 naslova prvaka Dinama

Ključne riječi

Komentara 6

TT
tik tak
10:39 12.05.2021.

Hrgovića psihički lome da bi vidjeli koliko je spreman...Najveći krivac je upravo Hearn...

BR
Breoxs
21:00 12.05.2021.

Hrgović je potpuno nebitan. Na svakom članku ima po 6 komentara od kojih su 3 moja. Stave članak o Sosi- taj skupi 66 komentara. Zaključak je jasan.

BR
Breoxs
09:54 12.05.2021.

Hrgović je u toj priči potpuno nebitan! Na Hrgoviću nitko ne može zaraditi. Samo je novac bitan! Na kraju će biti ono što govori Babić! Organizirati će meč Babić-Hrgović u Hrvatskoj, meč za ljude koji su cijepljeni, to će sponzorirati Pfizer, Moderna, J&J, Astra Zeneca, Ministrastvo turizma i sporta..., a Hrgović i Babić će zaraditi neki novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije