Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veleslalom u Hinterstoderu

Filip Zubčić osvojio 15. mjesto

Filip Zubčić
Foto: Reuters/PIXSELL
26.02.2016.
u 14:13

Hrvatski skijaš nakon prve vožnje je imao 10. vrijeme, a na kraju je za pobjednikom Francuzom Alexisom Pinturaultom zaostao 2,88 sekundi.

Filip Zubčić osvojio je vrlo dobro 15. mjesto na veleslalomu koji se danas vozio u austrijskom Hinterstoderu.

Hrvatski skijaš nakon prve vožnje je imao 10. vrijeme, a na kraju je za pobjednikom Francuzom Alexisom Pinturaultom zaostao 2,88 sekundi.

Drugi je bio vodeći u ukupnom poretku Svjetskog kupa, Austrijanac Marcel Hirscher, dok je treće mjesto osvojio Francuz Thomas Fanara.

>> Vanessa Mae nije varala, FIS joj se mora ispričati

 

Komentara 6

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
21:44 26.02.2016.

Fantastičan rezultat za hrvatsko skijanje i možemo biti ponosni i domoljubno zanosni.

JO
joeamerican
14:24 26.02.2016.

bravo . nakon cjele sezone prvi put medu 15. bas super

UN
unbekant
17:06 26.02.2016.

Zubcic je dobar,skroman i vrlo veliki borac,svaki osvojeni bod je dobar,jer je konkurencija prevelika,evo ovoje prava najezda Francuza,Austrijanca,Njemaca.....sve bolji od boljeg,bravo za naseg Zubcica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije