Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brani pojas

Filip Pejić u Linzu brani pojas, FFC otkrio ime njegovog protivnika

Filip Pejić
Foto: FFC
1/4
28.08.2017.
u 17:10

Pejić je upravo u Linzu prošle godine došao do FFC-ovog pojasa svladavši Ahmeda Vilu tehničkim nokautom

Hrvatski MMA borac Filip Pejić na FFC 30 priredbi u Linzu 21. listopada po drugi će put braniti naslov najboljeg u perolakoj kategoriji.

Podsjetimo, Pejić je upravo u Linzu prošle godine došao do FFC-ovog pojasa svladavši Ahmeda Vilu tehničkim nokautom. Nakon Linza je uslijedio nastup pred domaćom publikom u Zagrebu gdje je Pejić obranio naslov svladavši Jamesa Bruma.

Pred Pejićem je sada druga obrana pojasa, a ovog puta u tome će ga pokušati spriječiti Arbi Mezhidov, opasni Rus koji živi i trenira u Austriji. Mezhidov se publici u Linzu predstavio na prošlogodišnjoj FFC 26 priredbi gdje je svladao Marka Burušića.

S obzirom na to da oba borca iz Linza nose pobjedničke uspomene i da je ulog FFC pojas, ne sumnjamo kako će ovo biti prava MMA poslastica i jedna od najuzbudljivijih borbi večeri!

Priredbu u TipsAreni Linz 21. listopada predvodit će Robin van Roosmalen u svojem trećem MMA nastupu te Shkodran Veseli i Ivan Bilić u kickboxing dijelu. Iste večeri vidjet ćemo i nastupe Samo Petjea (SLO), Lemmyja Krušiča (SLO), Budimira Bajbića (BiH) te FFC debi Stipe Brčića.

FFC 30 ulaznice dostupne su putem linka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije