Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boksački spektakl

Mayweather pobijedio! McGregor izdržao deset rundi

Floyd Mayweather i Conor McGregor
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
27.08.2017.
u 07:00

Mayweather je u boksačkom spektaklu u Las Vegasu tehničkim nokautom izborio 50. pobjedu u karijeri

Conor McGregor izdržao je deset rundi protiv Floyda Mayweathera, boksačkog prvaka svijeta koji nikad nije izgubio meč. Irac nije se želio predati, ali sudac je morao prekinuti borbu. Mayweather je tako u boksačkom spektaklu u Las Vegasu tehničkim nokautom izborio 50. pobjedu u karijeri. 

Amerikanac je na kraju pobijedio, ali obojica mogu biti vrlo zadovoljni. Naime, Floyd i Conor uvjerili su medije i sponzore kako je njihova borba najveći borilački šou na svijetu, a gledatelji i navijači vrlo su lako to prihvatili.

Floyd Mayweather i Conor McGregor
1/17

Obojica su ovom borbom lijepo zaradili, Amerikanac nešto više, ali i Irac kući ide vrlo zadovoljan. Mayweather kući odlazi s 350, a McGregor sa 100 milijuna američkih dolara.

Najveći dio novca došao je od 'pay per viewa' za čiji se prijenos plaća 100 USD-a. Meč je gledalo 50 milijuna Amerikanaca, te više od milijardu televizijskih (i internetskih) gledatelja širom svijeta.

A Floydov ugled prije meča bio je na kocki, jer je jedini od velikih boksačkih prvaka koji je uz Rockyja Marciana završio karijeru bez poraza. 

 

#tbe #floydmayweather #tmt

Objavu dijeli William Noble (@nobletheleo)

Boksači su nakon borbe bili odlično raspoloženi...

- Nisam očekivao da je ovako dobar, mislim, znao sam da je čvrst, ali baš da ovako može boksati... Ovo je moja zadnja borba, sad je stvarno gotovo, 50. pobjeda! Conor, pravi si šampion, izabrao sam pravog partnera za ples. Svaka ti čast - rekao je Floyd Mayweather.

- Nadam se da sam zabavio navijače, možda je sudac trebao pustiti borbu, bio sam malo umoran. Šteta što sudac nije pustio borbu do kraja da me nokautira kao čovjeka. Sjajan je taj Mayweather, nije pretjerano brz ni jak, ali je nevjerojatno kompaktan. Mislio sam da ga imam u prvim rundama - rekao je Conor McGregor.

Tijek borbe:

6:51 - Mayweather je pobijedio! Floyd je serijom udaraca dobro uzdrmao Conora McGregora. Sudac je prekinuo borbu.

6:49 - Mayweather je u naletu, McGregor nema snage. Irac više ne može trpiti udarce. Zvršila je deveta runda.

6:45 - Kraj osme runde. U zadnjih nekoliko rundi ima mnogo držanja. McGregor je vratio nekoliko dobrih udaraca.

6:41 - Mayweather je vrlo oprezan, McGregor gubi snagu. Irac je preživio i sedmu rundu.

6:37 - Mayweatheru prolaze udarci. Obojica se dobro zabavljaju. Floyd se smješka, a Conor plazi jezik. Irac je izdržao i šetu rundu. 

6:33 - Gotova je peta runda. Conor teško diše. Mayweather je u ofenzivi, a McGregor se uglavnom brani. Irac više ne djeluje opasno.

6:29 - U četvrtoj rundi napokon su počeli izmjenjivati udarce. Mayweather tuče sve opasnije, McGregor posustaje.

6:25 - McGregorove ruke su duže i uputio je nekoliko udaraca, ali Mayweather je vrlo oprezan. Conora je u trećoj rundi malo poneslo, pa je iskoristio nekoliko poteza iz MMA borbi.

6:21 - Boksači još uvijek važu suparnika. Conor dobro izgleda i nakon druge runde.

6:17 - Završila je prva runda u kojoj je bilo mnogo ispitivanja snage. McGregor djeluje vrlo čvrsto.

6:14 - Počela je borba između Floyda Mayweathera i Conora McGregora.

6:10 - Irski navijači ispunili su barove u okolici dvorane.

6:08 - Amerkanac Floyd Mayweather s maskom na licu ulazi u ring!

6:05 - Irac Conor McGregor ulazi u dvoranu...

6:00 - Uskoro se očekuje ulazak Mayweathera i McGregora u dvoranu. Slijede nacionalne himne Irske i SAD-a.

5:40 - Završila je posljednja predborba i sljedi spektakl - okršaj Floyda Mayweathera i Conora McGregora. 

5:30 - Kladionica William Hill je objavila kako je na McGregora u zadnjih sat vremena uplaćeno više oklada nego na Mayweathera u 74 dana od najave borbe.

5:25 - Početak glavne borbe večeri malo će kasniti zbog problema s 'streamovima' i signalom prijenosa za sve koji su platiti 'pay-per-view'.

5:15 - One se brinu za još bolje raspoloženje oko ringa...

Floyd Mayweather i Conor McGregor
1/16

5:05 - Mnoge poznate osobe stigle su u Las Vegas koje predvodi Bruce Willis. U T-Mobile Areni stigli su bivši boksački prvak Mike Tyson, košarkaš Clevelanda LeBron James...

5:00 - Posljednje pripreme i bandažiranje ruku...

4:50 - Boksački meč između Mayweathera i McGregor zaludio je cijeli svijet. S velikim se nestrpljenjem čeka njihov okršaj. I igrač američkog nogometa George Johnson iz Tampa Bay Buccaneersa obilježio je njihov dvoboj. Na prijateljsku utakmicu protiv Cleveland Brownsa došao je u kopačkama s likovima dvojice boraca, na jednoj Floyd, a na drugoj Conor.

Foto: AFP

4:40 - Prije pola sata u dvoranu je ušao i Conor...

4:35 - Ostala je još jedan meč do glavnog dvoboja u T-Mobile Areni. Sudionici glavne borbe večeri pripremaju se za meč. Ovako se priprema Floyd.

4:30 - Nekoliko sati prije meča Floyd Mayweather je bio veliki favorit protiv Conora McGregora. Ali kako se približava okršaj smanjuje se koeficijent na Irca. Očito se mnogi klade na McGregora.

4:20 - Irac McGregor imat će veliku podršku svojih sunarodnjaka. Nekoliko sati prije borbe veseli Irci zapjevali su u T-Mobile Areni.

4:10 - Oko njihove borbe vrti se veliki novac, Floyd i Conor lijepo će zaraditi. Mayweather će kući otići s 200, a McGregor sa 100 milijuna američkih dolara.

4:00 - Dobro jutro! Za više od dva sata počinje borba između Floyda Mayweathera i Conora McGregora. Prijenos iz T-mobile Arene pratite na portalu Večernjeg lista.

Komentara 43

DU
Deleted user
23:42 26.08.2017.

Pa što ako je vodoinstalater!? Ovaj drugi nije srednju školu niti završio. Kakvo je to podcjenjivanje!?

ZE
zeljkovameli
09:15 27.08.2017.

Najgori mec koji sam gledao u zivotu,napravilisu budale od ljudi.nije vrijedno spomena..

Avatar babas
babas
01:19 27.08.2017.

Vodoinstalater bi ga prebio kao vola u kupusu da ga uhvati na ulici ili u kavezu. Nažalost u rungu,po boksačkim pravilima nema nikakve šanse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije