Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
McGregor zadovoljan

Veseli Irac na presicu došao s bocom viskija i čašom u ruci

Conor McGregor
Foto: Screenshot
27.08.2017.
u 10:51

Na konferenciji za medije 40-godišnji Mayweather hvalio je 11 godina mlađeg McGregora

Conor McGregor izdržao je deset rundi protiv Floyda Mayweathera u boksačkom spektaklu u Las Vegasu. Borbeni Irac primao je udarce, ali u desetoj rundi više nije izdržao, sudac je prekinuo meč.

Mayweather je izborio 50. pobjedu u karijeri i pokazao kako je velika razlika između profesionalnog boksa i slobodne borbe.

Amerikanac je priznao kako je njegov suparnik ostao čvrst tijekom cijele borbe, te ga je iznenadilo što se Conor zadržao na nogama nakon što je primio seriju snažnih udaraca.

Conor McGregor
1/17

Na konferenciji za medije 40-godišnji Mayweather hvalio je 11 godina mlađeg McGregora. Pozvao ga je na pozornicu, a Irac je došao s bocom viskija i s čašom u ruci.

- Želite li da odgovaram na pitanja ili samo da govorim - upitao je veseli Irac. 

McGregor je hvalio Mayweathera i priznao poraz. Još jednom je izjavio kako mu je žao što je sudac prekinuo borbu.

Irac vjeruje kako je bio bolji u četiri od devet rundi. No, na kraju mora biti zadovoljan. Nije pao, a kući je odnio 100 milijuna dolara. Mayweather je za ovu borbu dobio tri puta više.

Komentara 13

AD
adler77
12:04 27.08.2017.

100mili...o ovaj 300mil...za manje od sat vremena to je van pameti

DU
Deleted user
11:17 27.08.2017.

vidjeli smo kako ufc borac parira boksaču na njegovom terenu po njegovim pravilima sad predlažem revanš u kavezu po pravilima ufc-a

RO
rojnik
11:07 27.08.2017.

Mora se priznat da Irac ima cojones kao rijetko tko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije