Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAD NEĆE - NEĆE

Fifi propao medijski dan sa sucima

'Uruguayan referee Jorge Larrionda (R) talks with England\'s striker Wayne Rooney during the 2010 World Cup round of 16 match Germany vs England on June 27, 2010 at Free State stadium in Mangaung/Bloe
'CHRISTOPHE SIMON'
30.06.2010.
u 10:25

Baš na dan kad je Blatter priznao da će pogreške dovesti do uvođenja tehnologije u nogomet predviđeno je druženje novinara sa sucima na SP-u.

No sucima je bilo zabranjeno govoriti o odlukama na SP-u ili uvođenju tehnologije. Za urugvajskog suca Larriondu (na slici s Rooneyjem) sreća je što se dobar dio engleskih novinara pokupio s Albionom.

Merk: Predlažem sustav 3x2

Poznati njemački sudac dr. Markus Merk, koji je triput bio na SP-u, predložio je sustav 3x2 koji bi spasio nogomet od situacija poput one u Bloemfonteinu.

– Ideja je da svaka momčad i sudac dvaput za vrijeme utakmice imaju pravo zatražiti provjeru sporne situacije, no samo za egzaktne situacije poput prelaska lopte preko gol-crte. (mm/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije