Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ PSG-a

Fabrizio Romano: Messi donio odluku o svojoj budućnosti u Parizu

Ligue 1 - PSG v ES Troyes AC
Foto: Liewig Christian/ABACA/ABACA
1/3
03.01.2023.
u 18:32

Na novom će sastanku dogovarati plaću, trajanje ugovora, kao i ostale pojedinosti. U tekućoj je sezoni za francuskog giganta odigrao 19 službenih utakmica i zabio 12 pogodaka, uz 14 asistencija.

Lionel Messi (35) okitio se zlatom i osvojio naslov svjetskog prvaka s Argentinom nakon što je u finalu Mundijala u Kataru porazio Francusku. Ipak, izgleda da mu Francuzi kao igraču Paris Saint-Germaina toliko ne zamjeraju - zadovoljni su njegovim nastupima pa se počelo raspravljati o njegovom nastavku suradnje s prvakom Ligue 1.

>> Predsjednik NO-a Dinama: Napravit ću harakiri na Jelačić placu ako će se izgraditi stadion

Kako javlja najpoznatiji sportski novinar Fabrizio Romano, Messi je postigao usmeni dogovor s čelnicima pariškog kluba da ostaje na Parku prinčeva. Na novom će sastanku dogovarati plaću, trajanje ugovora, kao i ostale pojedinosti. 

- Plan je već jasan: Messi nastavlja u Parizu - napisao je Romano. 

U tekućoj je sezoni za francuskog giganta odigrao 19 službenih utakmica i zabio 12 pogodaka, uz 14 asistencija. Prema Transfermarktu trenutno vrijedi 50 milijuna eura. Podsjećamo, Leo je u Pariz došao u ljeto 2021., i to bez odštete, nakon što nije odlučio produžiti suradnju s Barcelonom

Komentara 1

SP
Spezzi
19:56 03.01.2023.

Naravno da produžuje ugovor, treba otplatiti onih doniranih 4-5 penala sa svjetskog prvenstva ;-). Samo kod nas ljudi koji proizvode milijune u nogometu zbog muljaže završavaju u zatvoru... Vani znaju prosuditi korist i štetu od toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije