Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Evo gdje gledati utakmicu koja će usmjeriti Dinamovu, ali i Čačićevu sezonu

Varaždin i Dinamo susreli se u 4. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige
Sanjin Strukic/PIXSELL
09.08.2022.
u 08:00

Ukupni pobjednik će u 4. pretkolu Lige prvaka igrati protiv boljeg iz susreta norveškog Bodo/Glimta i litavskog Žalgirisa za ulazak u natjecanje po skupinama Lige prvaka, dok će poraženi igrati u 4. pretkolu Europske lige protiv poraženog iz istog susreta. Pobjednik tog susreta će vjerojatno biti norveška momčad jer nose prednost od čak 5:0 iz prvog susreta

Dinamo na Maksimiru danas od 20 sati igra uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka protiv bugarskog prvaka Ludogoreca. Plavi brane 2:1 iz prve utakmice.

Podsjetimo se na prvi susret. Utakmica je odlično počela za Dinamo koji je poveo sa 2-0 golom Dine Perića (6) i autogolom domaćeg vratara Sergija Padta (9-ag), a na konačnih 1-2 smanjio je Bernard Tekpetey (22) koji je iz teške situacije zabio u prvi kut Dominiku Livakoviću. Nakon toga većinu susreta je Ludogorec pritiskao i prijetio, ali Dinamo je uspio otići iz Bugarske s rezultatskom prednosti.

– Moramo odigrati pametno, a po mojem mišljenju, odigraju li dečki kao što su odigrali u prvoj utakmici, bez obzira na poraz, to će biti dovoljno za prolazak. Dinamo nas je pobijedio, ali od naših igrača ne očekujem ništa više od onoga što su pokazali u utakmici u Razgradu – kazao je tehnički direktor Ludogoreca Kosmin Moti, koji je i sam bio igrač Ludogoreca kad je taj klub igrao u prošlosti s Dinamom, sudjelovao je i u onoj 3:2 pobjedi plavih u 98. minuti.

- Sigurno da sutra ne priželjkujem dramu kao što smo je imali prije 10 godina, ali tadašnja utakmica i ova danas su "nebo i zemlja". Mi smo tada imali jako negativnu atmosferu, ma kad bi tada stavili loptu na centar, ona bi se sama bez ikakvog vjetra otkotrljala u naš gol - najavio je trener susret Dinama Ante Čačić, te naglasio pokoju o svojim mandatima u redovima hrvatskog prvaka:

- Najbitnije je da Dinamo ide prema naprijed, Dinamo je lokomotiva koja vuče kompletan hrvatski nogomet. Mi bi voljeli da to rade i drugi klubovi, a i za vas medije bi bilo dobro da Dinamo ode što dalje. Ne kritiziram vas medije, dobar dio vas je poticajan, ali neki se hvataju za stvari koje s mog aspekta nisu dobre. U Dinamu sam osvojio četiri trofeja, uveo Dinamo bez poraza u Ligu prvaka bez poraza, od 56 utakmica na klupi sam ih izgubio samo osam, od čega pet u grupnoj fazi Lige prvaka od PSG-a, Porta i Dinamo Kijeva, nije to baš tako loš skor. 

Ukupni pobjednik dvoboja Dinamo - Ludogorec u posljednjem će, 4. pretkolu Lige prvaka igrati protiv boljeg iz susreta norveškog Bodo/Glimta i litavskog Žalgirisa za ulazak u natjecanje po skupinama Lige prvaka, dok će poraženi igrati u 4. pretkolu Europske lige protiv poraženog iz istog susreta. Pobjednik tog susreta će vjerojatno biti norveška momčad jer nose prednost od čak 5:0 iz prvog susreta.

Utakmicu možete pratiti u prijenosu na MaxSport 1 kanalu kojeg možete pronaći na MaxTV-u, Iskonu i Evo TV-u, te na kanalu Sportklub 3 koji je dostupan na platformama Eon TV, Optima TV i Total TV.


 

Komentara 2

KA
kajinx
08:59 09.08.2022.

Zamislite šta bi bilo da "Hrvatska" TV. HRT, prenosi "svoj" Dinamo!

GO
Goldstadt
11:50 09.08.2022.

hahaha koja Hrvatska rt, to nema veze više sa našom tv kućom jer je više nemamo , u Republici Hrvatskoj ne postoji Hrvatska Radio Televizija. Na papiru da ali u stvarnosti ne postoji ,pljenkovići polako ali sigurno uništava sve Hrvatsko !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije