Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GALATASARAY-CHELSEA

Drogba: U London idemo po pobjedu; Mourinho: Sve smo trebali riješiti u prvih 45 minuta

Didier Drogba
Reuters (Ilustracija)
27.02.2014.
u 09:17

. Imamo aktivan rezultat i zaista vjerujem kako možemo do pobjede i dobro rezultata u uzvratu - rekao je Drogba.

Galatasaray i Chelsea su u Istanbulu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka odigrali 1:1. Više razloga za zadovoljstvo dakako imaju 'plavci' iz Londona, a napadač turske momčadi Didier Drogba vjeruje kako on i suigrači na Stamford Bridgeu mogu napraviti senzaciju i proći dalje.

- Želimo proći dalje. Chelsea je apsolutni favorit u Londonu, ali mi ćemo dati sve od sebe. Moramo zabiti gol u gostima. Probat ćemo odigrati kao što je Chelsea večeras odigrao u Istanbulu - rekao je Drogba pa nastavio:

- Zadovoljan sam utakmicom, nismo bili inferiorni nijednog trenutka, iako su oni jači na papiru. Imamo aktivan rezultat i zaista vjerujem kako možemo do pobjede i dobro rezultata u uzvratu - zaključio je Drogba, koji je najbolje godine karijere proveo upravo na Stamford Bridgeu.

Trener Chelseaja Jose Mourinho bio je zadovoljan remijem, iako tvrdi kako je njegova momčad sve trebala riješiti već u prvih 45 minuta.

Foto: Reuters (Ilustracija)

- Galatasaray je veliki klub s velikim igračima, nije lako. U prvom poluvremenu smo mogli riješiti utakmicu. Ne kritiziram napadače, ali imali su šanse promijeniti tijek utakmice - rekao je Portugalac te zaključio:

- U nastavku nas je Galatasaray pritisnuo. Bolje je 1:1 od 0:0. Ne možemo reći da je ovo loš rezultat, ali morat ćemo se jako potruditi i u uzvratu.

>> Fenomenalna predstava Reala, Schalkeu zabio šest komada
>> Ronaldo skinuo još jedan rekord, Casillas u Njemačkoj primio već 25 golova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije