Remi Chelseaja

Fenomenalna predstava Reala, Schalkeu zabio šest komada

Schalke - Real, Gelsenkirchen
26.02.2014.
u 22:43

A u drugoj utakmici igranoj večeras Galatasaray i Chelsea odigrali su 1:1

Nogometaši madridskog Reala u Gelsenkirchen su otputovali s mislima na neugodnu tradiciju jer u 24 gostovanja u Njemačkoj samo su jednom uspjeli pobijediti i to prije 14 godina.

No, danas su zato sve to naplatili protiv Schalkea u prvoj utakmici osmina finala Lige prvaka. Momčad Carla Ancelottija bez ikakvih se problema obračunala s četvrtoplasiranom momčadi Bundeslige i pobijedila 6:1! Schalke nije imao nikakve šanse, Real je od samog početka zagospodario terenom i jasno dao do znanja tko je ovdje gazda.

Modriću 90 minuta

Na prvi pogodak čekalo se svega 13 minuta. Odlično su kombinirali Bale i Ronaldo, lopta je na kraju došla do Benzeme koji zabija za 1:0. Osam minuta kasnije Benzema je asistent za Balea, a Velšanin je nakon fenomenalnog solo-prodora zabio za 2:0.

U 32. minuti Ronaldo je povukao odličnu kontru, pucao po golu, ali vratnica je spriječila njegov pogodak. Mogao je Real do poluvremena voditi i uvjerljivije, ali na odmor se otišlo s rezultatom 2:0.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

A u nastavku potpuni debakl Schalkea! Ronaldo je u 52. minuti povisio na 3:0, a već u 57. Benzema je svojim drugim pogotkom na utakmici postavio 4:0.

Igrači Schalkea u nevjerici su gledali prema semaforu, iščekivali su kraj utakmice jer izgledalo je kao da će doživjeti potpunu katastrofu.

Pogodak Torresa

A za to su se pobrinuli Bale i Ronaldo koji su svojim drugim pogocima na utakmici zabili za nevjerojatnih 6:0. U sudačkoj nadoknadi Huntelaar je samo ublažio poraz, zabio je prekrasnim udarce iz voleja s ruba kaznenog prostora. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta u momčadi Reala.

Uzvrat u Madridu tako će biti tek formalnost.

A u drugoj utakmici igranoj večeras Galatasaray i Chelsea odigrali su 1:1. Poveli su gosti već u devetoj minuti, strijelac za momčad Josea Mourinha bio je Torres, a asistent Azpilicueta. Taj rezultat bio je aktivan sve do 65. minute kada je Chedjou na asistenciju Sneijdera zabio za 1:1.

>>United na koljenima! Olympiacos sa dva gola prednosti na Old Trafford

Komentara 1

K7
Kiki 7
07:59 27.02.2014.

Hoće li Beckenbauer i sada tražiti istragu komisije kao što je tražio kada je Dinamo izgubio od Reala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije