Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAO NA 4 GODINE

'Dovođenjem Hrvata poslali poruku da žele u Ligu prvaka'

Domagoj Pavlović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
24.04.2018.
u 10:45

- Jako sam sretan što ću dobiti priliku zaigrati u najjačoj ligi na svijetu. Oduvijek mi je bila želja otići u Bundesligu i dobiti jasniju sliku o tome koliko rukometno vrijedim.

Domagoj Pavlović nakon četiri sezone napušta PPD Zagreb te odlazi u njemački MT Melsungen s kojim je potpisao ugovor na četiri godine, objavio je hrvatski prvak.

- Jako sam sretan što ću dobiti priliku zaigrati u najjačoj ligi na svijetu. Oduvijek mi je bila želja otići u Bundesligu i dobiti jasniju sliku o tome koliko rukometno vrijedim. Melsungen je jedna zdrava i perspektivna sredina, klub je sjajno uređen, a pri adaptaciji će mi sigurno puno značiti što me tamo čeka reprezentativni kolega Marino Marić - poručio je Pavlović pa dodao:

- Rukometnom klubu Zagreb želim zahvaliti na predivne četiri godine provedene ovdje i svojim suigračima želim sve najbolje u sljedećoj sezoni.

O odlasku Pavlovića progovorio je i glavni menadžer PPD Zagreba Božidar Jović.

- Domagoju želimo svu sreću u nastavku njegove karijere. On je sjajan igrač i odlična osoba i zaslužuje priliku da zaigra među najboljima. U četiri godine provedene kod nas pokazao je veliki profesionalizam i ostat će zapamćen kao igrač koji se nikada nije štedio i koji se uvijek bezrezervno davao za klub bez obzira o kojem je natjecanju ili utakmici bila riječ. Njegov odlazak u igračkom i ljudskom smislu nije lako nadoknaditi, ali Zagreb ide svojim putem i mi smo sigurni da smo pravilnim kadroviranjem momčadi, a tu u prvom redu mislim na dovođenje najboljih mladih igrača poput Davida Mandića i Filipa Vistoropa, napravili prave poteze koji će klubu osigurati svjetlu budućnost - rekao je Jović, dok je bivši član Melsungena, a danas trener vratara u Zagrebu Mario Kelentrić istaknuo:

- Mislim da je Domagoj napravio pravi izbor za svoj prvi inozemni klub. Melsungen je jedan manji njemački gradić, ali riječ je o sredini koja doslovce živi za rukomet i mislim da će se Domagoj tamo sjajno uklopiti. Klub je odlično posložen, sve je organizirano na vrhunskom nivou i što je najvažnije njihove ambicije rastu iz godine u godinu. Kada sam ja tamo igrao cilj je bio opstanak u ligi, nakon mog odlaska već su se počeli boriti za Europu, a ove im je godine cilj bio plasman u Ligu prvaka. Upravo iz tog razloga su i smijenili trenera jer im rezultati nisu bili u skladu s očekivanjima, ali dovođenjem sve većeg broja njemačkih reprezentativaca, a sada i našeg Domagoja Pavlovića poslali su jasnu poruku da će i sljedeće godine loviti jedno od mjesta koje bi ih odvelo u Ligu prvaka.


 

Komentara 1

SS
sokac sa drave
13:20 24.04.2018.

Smjenili su trenera Rota i igraju jos losije,upravo im fali tip igraca kao sto je Pavlovic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije