Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasluženi odmor

Dončić s djevojkom uživao u čarima Jadranske obale: Evo gdje su viđeni

NBA: Chicago Bulls at Dallas Mavericks
Foto: Jerome Miron/REUTERS
1/3
23.06.2023.
u 13:03

Dončiću su tek 24 godine, no uspio se iskazati na američkim parketima igrom za Dallas Maverickse. Obzirom da ove godine nisu izborili doigravanje, ostalo im je nešto više vremena za odmor i pripreme za sljedeću sezonu te svjetsko prvenstvo u rujnu.

Nakon Cristiana Ronalda, Manuela Neuera i Valentina Rossija, još jedan je slavni sportaš odlučio doći na hrvatsku obalu Jadrana. Naime, Luka Dončić uočen je s djevojkom Anamarijom Goltes na Rabu. Poznato je kako košarkaš već godinama ljetuje na Krku, a tamo je bio i u veljači.

Nakon dobre izvedbe u NBA ligi zaputio se na zaslužen odmor, a nakon ljeta u rujnu, čeka ga Svjetsko prvenstvo. "Pristali su s jahtom pa večerali u jednom restoranu. Jeo je pljeskavicu sa sirom. Smijali su se i uživali u zalasku rapskog sunca i hrvatskim specijalitetima", ispričao je čitatelj za 24sata.

Snimku košarkaša na jahti možete pogledati OVDJE.

GALERIJA Jokić s kćerkom šetao gradom: Oduševljeni mještani prilazili mu i pozdravljali ga

NBA: Chicago Bulls at Dallas Mavericks
1/25

Dončiću su tek 24 godine, no uspio se iskazati na američkim parketima igrom za Dallas Maverickse. Obzirom da ove godine nisu izborili doigravanje, ostalo im je nešto više vremena za odmor i pripreme za sljedeću sezonu.

VEZANI ČLANCI:

Po pitanju reprezentativnog učinka, sa Slovenijom je na Olimpijskim igrama u Tokiju izborio četvrto mjesto. Na Eurobasketu prošle godine ispali su od Poljaka u četvrtfinalu. Ove će godine, na krilima nikad boljeg Dončića, ponovo pokušati doći do medalje.

VIDEO Hajduk krenuo s pripremama

Komentara 1

DU
Deleted user
23:36 23.06.2023.

Vidim na slikama, kako mu je lijepa ta djevojka, narančasta, okrugla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije