Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć košarkaške zvijezde

Dončić obećao platiti pogrebe žrtava masakra u Beogradu: 'Srce mi se slama!'

NBA: Chicago Bulls at Dallas Mavericks
Foto: Jerome Miron/REUTERS
1/6
04.05.2023.
u 23:11

Dončić, čiji je otac Saša podrijetlom iz Srbije, odlučio je brzo reagirati i pomoći svima zahvaćenima tragičnim događajima, a namjerava djelovati u sklopu dugoročnih programa pomoći ukoliko se ukaže prilika

Luka Dončić platit će za usluge sahrane osoba poginulih u tragičnoj pucnjavi u beogradskoj osnovnoj školi, kao i psihološke pomoći školskim kolegama i školskom osoblju Osnovne škole Vladislav Ribnikar. U tragičnim događajima poginulo je osmero djece i zaštitar, a ranjeno je još šestoro.

Dončić, čiji je otac Saša podrijetlom iz Srbije, odlučio je brzo reagirati i pomoći svima zahvaćenima tragičnim događajima, a namjerava djelovati u sklopu dugoročnih programa pomoći ukoliko se ukaže prilika.

"Tragična pucnjava i gubitak života nevine djece slama mi srce. Upućujem sućut svim obiteljima i cijeloj zemlji koja je zahvaćena nasilnim događajima", rekao je u izjavi za medije.

NBA: Chicago Bulls at Dallas Mavericks
1/6

"Kroz svoju zakladu istražujem trenutačne i dugoročne načine pomoći obiteljima žrtava, učenicima i samoj školi. Predan sam ovom poduhvatu i nastavit ću dijeliti informacije o načinima pomoći kako će se situacija razvijati", rekao je igrač Dallas Mavericksa.

 

Komentara 2

LR
lokalpatriot Rijeka
04:58 05.05.2023.

Bravo. Za svaku pohvalu.

DU
Deleted user
04:18 05.05.2023.

Razumno. Potresla ga je tragedija njegovog naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije