Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA SPORTAŠICA

'Đoković i Lepa Brena imaju traume iz rata. Moramo se ispričati našoj braći zbog toga i raspada države'

Davis Cup Finals - Semi Final - Serbia v Italy
VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
11.12.2023.
u 22:47

Podsjetimo, Brkljačić je bila nacionalna prvakinja te prva hrvatska atletičarka koja je kladivo bacila dalje od 70 metara.

Nekadašnja hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić na Facebook se oglasila o Domovinskom ratu. Status koji je napisala prenosimo u cijelosti.

- Upalim neki podcast Jelena Đoković napominje traume aludirajući na ratna zbivanja, Novak isto istraumatiziran ratom, otvorim 'naše' medije Brena navodi traume koje su prošli ona i Bobo u braku pa kaže 'teške situacije koje smo preživjeli zajedno - otmica djeteta, raspad države, smrt roditelja. Raspad države u top 3 životne traume. 

VEZANI ČLANCI:

- U budućnosti jednog dana svi mi morat ćemo se izviniti braći zbog traume, raspada države, rata. Malo po malo do toga vodi nas naša politika, mediji i povjesničari. Paralelno ušutkujući nas 'rat je prošlost, okrenimo se budućnosti - objavila je Brkljačić.

Podsjetimo, Brkljačić je bila nacionalna prvakinja te prva hrvatska atletičarka koja je kladivo bacila dalje od 70 metara.

Komentara 25

Avatar horuk
horuk
23:27 11.12.2023.

Trauma je nastala tek nakon poraza. Mala razlika. I da propagira se od prvog dana da su oni žrtva, pa eto ono "realno" i mi. Samo smo mi ipak i zli jer smo se prejako (od)branili.

AX
Axe
07:21 12.12.2023.

Je rat je završio, ali to ne znači da ne treba pamtiti tko je koga napao, ali bogami ni to da smo mi 95 završili rat, njima je rat 95 tek počeo.

Avatar barba_barba
barba_barba
00:00 12.12.2023.

Dobro mala veli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije