Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GANA DOBILA KOREJCE

Dojmovi nakon strašnog dvoboja: 'Napravili smo glupe greške, rezultat nije pošten'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group H - South Korea v Ghana
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/4
28.11.2022.
u 17:58

- Velike čestitke momčadi koja se uspjela vratiti i postići treći pogodak, a onda se i strastveno branila. Južna Koreja nas je jako pritisnula i na kraju smo imali i sreće - rekao je ganski izbornik Otto Addo.

Gana je na stadionu Education City u skupini H Svjetskog prvenstva svladala Južnu Koreju sa 3-2 (2-0).

Strijelci za Ganu u prvom poluvremenu bili su Mohammed Salisu (24) i Mohammed Kudus (34), Gue-Sung Cho (58, 61) je s dva gola u tri minute poravnao na 2-2 da bi Kudus (68) svojim drugim golom ipak osigurao slavlje svojoj reprezentaciji.

- Velike čestitke momčadi koja se uspjela vratiti i postići treći pogodak, a onda se i strastveno branila. Južna Koreja nas je jako pritisnula i na kraju smo imali i sreće - rekao je ganski izbornik Otto Addo.

Dvostruki strijelac Gane Mohammed Kudus bio je zadovoljan ishodom susreta.

- Kakav dan! Bilo je 2-2 nakon 2-2 i na kraju ipak 3-2 za nas. Želejli smo tri boda i imamo ih. Sada smo puni samopouzdanja pred utakmicu s Urugvajem u kojoj moramo imati isti mentalitet.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group H - South Korea v Ghana - Education City Stadium, Al Rayyan, Qatar - November 28, 2022 Ghana's Gideon Mensah in action with South Korea's Jeong Woo-yeong REUTERS/Molly Darlington Photo: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS

Južnokorejski izbornik Paulo Bento, pak, teren je napustio razočaran.

- Napravili smo glupe greške, ali zaslužili smo bod. Imali smo puno prilika za gol, pa rezultat nije pošten - zaključio je. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije