Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Dodig upitan za Zagreb: Bolovi u ramenu proširili su mi se na leđa

'Croatia\'s Ivan Dodig hits a return to Spain\'s Pere Riba during their Men\'s first round match in the French Open tennis championship at the Roland Garros stadium, on May 22, 2011, in Paris. The eve
'ALEXANDER KLEIN'
17.01.2012.
u 19:53

Naš reprezentativac predao je Portugalcu Fredericu Gilu pri rezultatu 6:2, 1:6, 1:6, 1:4

Ivan Dodig u prvom kolu Australian Opena predao je meč Portugalcu Fredericu Gilu. Naš je tenisač dobio prvi set 6:2, a potom je uslijedila dominacija 106. igrača na svijetu koji je sa po 6:1 dobio sljedeća dva seta te poveo u četvrtom s 4:1. Dodig otprije ima ozlijeđeno rame, a ozljeda mu se proširila i na vrat i leđa pa više nije mogao nastaviti. Satima je nakon meča bio na masaži i terapiji.

- Imam problema s ramenom i leđima, što je povezano. U pripremnom razdoblju sam najprije ozlijedio rame, napravio sam stanku od desetak dana, ali ozljeda se proširila na vrat i na leđa. Već u Chennaiju osjećao sam bol, a nakon toga me boljelo sve više i više. Rame mi je sada puno bolje, ali me više muče vrat i leđa - javio nam je iz Melbournea Ivan Dodig, koji uskoro dolazi u Zagreb, gdje će liječnici napraviti dijagnozu, a tek potom će se znati hoće li taj Međugorac moći braniti prošlogodišnji naslov na Zagreb Indoorsu.

- Napravit ću sve da budem spreman za Zagreb - zaključio je Dodig.

Zato najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković nema nikakvih problema. U dvoboju s Talijanom Lorenzijem gubio je, istina, s 1:2 u prvom setu (uz break), ali je potom osvojio čak 17 gemova u nizu te obavio posao sa 6:2, 6:0, 6:0.

- Trebalo mi je nekoliko gemova da uđem u ritam. Ipak smo igrali na 35 stupnjeva - kazao je Đoković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije