Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE NA KLUPI

Dino Rađa je sudjelovao u povraku Ivice Burića na klupu Splita

Ivica Burić
Daniel Kasap/PIXSELL
09.02.2015.
u 12:55

- Zadovoljstvo je predstaviti Burića, prošlost, sadašnjost i budućnost kluba - kazao je predsjednik Splita Robert Andrijić.

Evo ga opet na Gripama, Ivica Burić ponovno je trener Splita. Po treći put u karijeri preuzeo je "žute" na Gripe.

- Zadovoljstvo je predstaviti Burića, prošlost, sadašnjost i budućnost kluba - kazao je predsjednik Splita Robert Andrijić.

A Burić, koji je zamijenio Jakšu Vulića, odmah je unio živost, vedrinu i sve ono što ga krasi. Premda, duboko je svjestan da Splitov aktulani rezultatski trenutak nije nimamo blistav.

- Treći put sam ovdje, s ovim klubom živim od rođenja. Drago mi je da sam ponovno tu. Imamo manjak bodova, neke utakmice koje su trebale biti dobivene su izgubljene Moramo se vaditi, ostvarit ćemo ostanak u ligi... Neka ova sezona bude sanacijska, pa da krenemo u stvaranje - najavio je Burić.

Stručni stožer ostaje isti, pridodan mu je mladi i talentirani trener Mile Karakaš.

- Priključen je Mile Karakaš za pomoćnika, treba mi detaljno upoznavanje s taktičkim detaljima momčadi, a u tome će mi pomoći Ante Marović. On za sada ne mijenja poziciju, pa ćemo dalje vidjeti - rekao je Burić.

Jedan od najzaslužnijih za Burićev dolazak je Dino Rađa, koji često radi s centrima "žutih". Rađa je stalno u klubu.

- Komuniciram s Dinom, tu je i Joke Vranković, vidim da dolazi na utakmice... Želja nam je osnažiti klub, vratiti košarkaše košarci - rekao je Burić.

Odradio je prvi trening, opipao puls momčadi.

- Vjerujem u igrače, to nije sporno. Dosta je bilo hladno za neke velike priče, ali potrebna nam je komunikacija. Trebamo puno razgovarati - kazao je Burić.

>> Ivica Burić samo prenosi mudrosti Ace Nikolića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije