Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava na Maksimiru

Dinamo će naslov prvaka slaviti pred više od 18.000 navijača

Dinamo remijem na Poljudu osvojio 24. naslov prvaka Hrvatske
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
28.05.2023.
u 07:00

"Dolazak velikog broja navijača govori da smo dobro radili, na nama je da ih zadržimo i za sljedeću sezonu", rekao je Igor Bišćan koji će sa svojom momčadi i navijačima slaviti nakon nedjeljne utakmice s Goricom

Nakon što Dinamo utakmicom s Goricom zaključi ovo nogometno prvenstvo, nakon što primi pehar i medalje i na travnjaku uz vatromet proslavi naslov prvaka, Igor Bišćan imat će još jedan zadatak – povesti momčad u fan zonu na druženje s navijačima.

Bišćan i igrači s navijačima

A njih će biti izuzetno puno. Pamtimo sezone u kojima je toj proslavi nazočila tek pokoja tisuća ljudi, a sad će ovaj krnji stadion bez istočne tribine biti ispunjen. Do jučer u podne prodano je, zajedno s godišnjim ulaznicama, više od 18.000 ulaznica. Obje etaže zapadne tribine su rasprodane, još je koja stotina bila raspoloživa za sjever dolje i još ih ima za sjever gore i za jug.

GALERIJA Futsal Dinamo poveo u seriji izvrsnom igrom protiv Olmissuma

Dinamo remijem na Poljudu osvojio 24. naslov prvaka Hrvatske
1/11

– Još od one prve utakmice u Kranjčevićevoj osjetio sam da se nešto drukčije događa, osjećala se pozitivna priča. Dali smo goriva toj vatri igrama, ponašanjem i javnim istupima, da se vidi da nam je stalo. Svi smo skupa u toj priči, sretan sam kad vidim što će biti danas i na tome treba raditi, zaintrigirati navijače, zadržati ih da tako na Maksimiru bude uvijek, a ja mogu jamčiti da će igrači maksimalno shvaćati dres za koji se bore – govorio je Bišćan o toj sjajnoj podršci koju ima otkako je došao.

No pred njim je još teži posao – slaganje momčadi uz puno nepoznanica, još ne zna tko će mu otići, a tko doći.

– Doista ne znam što će biti s odlascima, a ni s dolascima. Računam na sve igrače koje sad imamo, a što će biti, tko zna. Moja je želja da budemo bolja momčad poslije prijelaznog roka nego prije njega. Vjerujem da je to moguće. Možda ne odmah, ali kroz neki realan period, kad se stvari poslože, moguće je. Nemamo puno vremena, ali napravit ćemo sve da tako bude. Ovo je najveći izazov, a opet, nemam osjećaj da toliko ovisi o meni. O meni je ovisilo to što smo označili igrače koje bismo voljeli dovesti, ali to je komplicirano, igramo na svim stolovima, a vjerujem da ćemo nešto realizirati. Negdje smo peti po redu, negdje ne znamo koji smo po redu, a sve ovisi o odlascima. Iz te perspektive nije mi to izazov jer nije sve u mojim rukama.

VEZANI ČLANCI

Publika će zacijelo i danas tražiti pobjedu.

– Čeka nas lijepa prilika da se oprostimo od navijača za ovu sezonu. Momčad je i dosad bila dobra s obzirom na okolnosti i budući da nismo ranije osvojili naslov, nije došlo do opuštanja, čak su i prejako trenirali. Vjerujem da će im to biti poticaj za dobru utakmicu. Obje momčadi imaju razloga za slavlje. Zaslužuju naš respekt u Gorici, čestitke cijelom klubu, pogotovu treneru, stožeru i igračima, izvukli su se iz nemoguće situacije, to nam je i upozorenje – rekao je Bišćan i zaključio:

Bočkaj, Perić, Theophile...

– Mi smo sve bolji i bolji, potpuno rasterećeni, dečki su dobro trenirali, vjerujem da ćemo biti dobri – rekao je među ostalim Bišćan, koji će ponovno u sastavu imati Perića, zaigrat će i Bočkaj, a Theophile će dobiti minutažu za oproštaj od popunjenog Maksimira.

VIDEO Silvio Marić o Bišćanu: To je bio pravi potez Dinama, da su se odlučili za jedno takvo ime. Za njega se ja ne bojim

Komentara 3

ST
starsandstripes
08:30 28.05.2023.

Dinamo je naslov osvojio na Poljudu pred 30 000 ljudi koji su iz cijele Dalmacije doslo da pozdrave šampione

CR
crnaguja1950
07:33 28.05.2023.

Haha koje laži...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije