Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RB SALZBURG

Dinamov protivnik podbada ekipu Hrvata: 'Najveći klub u Rimu'

Zagreb: Igrači Salzburga odradili trening uoči sutrašnje utakmice s Dinamom
Foto: Igor SobanPIXSELL
1/3
08.11.2022.
u 20:23

Klub Šimića i Sučića 'spustio' je Laziju za kojeg igra Bašić. Zanimljivo, isti se trenutno nalazi ispred Rome, kojoj su odgovorili Austrijanci.

Jučerašnji ždrijeb odredio je parove osmine finala u trima europskim natjecanjima, uključujući Europsku ligu

RB Salzburg je trećim mjestom u skupini s Chelseajem, Milanom i posljednjim Dinamom nastavak natjecanja u Europi, iako nisu izborili Ligu prvaka.

'Kuglice' su odredile kako će u play-offu igrati protiv Rome koju vodi Jose Mourinho. Rimski klub objavio je ime protivnika na svom Twitteru, da bi im se Austrijanci javili zanimljivim odgovorom. 

- Radujemo se dvjema dobrim utakmicama! Drago nam je što ćemo igrati protiv najvećeg kluba u Rimu - napisali su iz Salzburga.

Time su ujedno poslali poruku Laziju, drugom rimskom klubu i najvećem rivalu Rome, koji se, zanimljivo, trenutno nalazi na trećem mjestu tablice, ispred konkurenata. Vučica je šestoplasirana

Roko Šimić i Luka Sučić tako će u Europskoj ligi zaigrati protiv Rome. Lazio Tome Bašića se, pak, nada nastavku dobrog niza u Serie A

>> Sin predsjednika Milanovića veliki je talent: Ima 18 godina i 104 kg, prešao je u najtežu kategoriju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije