Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA PRESUDA

Dinamo ostaje bez trenera nakon što je Zoranu Mamiću potvrđena zatvorska kazna!

Zoran Mamić
Igor Soban/PIXSELL
15.03.2021.
u 19:00

- Znam da nisam ništa napravio, ali ako sud kaže da sam kriv onda ću svoju kaznu odslužiti – rekao je mlađi Mamić.

Par dana prije velike utakmice s Tottenhamom stigla je vijest da je, među ostalima, i Zoranu Mamiću pravomoćnom presudom potvrđena krivnja. Doduše, za par mjeseci mu je smanjena kazna s četiri godine i 11 mjeseci, ali to Dinamu neće ništa značiti. Naime, prema Zakonu o sportu, pravomoćno osuđeni ne može, među ostalim biti ni trener ni sportski direktor kluba. 

I sad je u Maksimiru užurbano. I mlađi Mamić zna da posao kojeg je dosad odlično radio, više ne može raditi. Još za utakmicu s Tottenhamom u četvrtak, pa i u nedjelju s Goricom, momčad može voditi Mamićev pomoćnik Damir Krznar, ali onda će morati pronaći trajno rješenje. Malo im može olakšati činjenica da nakon Gorice slijedi reprezentativna stanka pa će dobiti nešto na vremenu, ali plavima sad sigurno nije lako. Neće im biti ni ugodno kada se o tome raspišu Englezi pred susret s Tottenhamom, već možemo zamisliti naslove u stilu 'Spursi igraju protiv momčadi kojoj je trener osuđen i mora u zatvor'...

Mlađi Mamić neće odmah u zatvor, tek treba vidjet kad će na odsluženje kazne. Nedavno je govorio što će biti bude li mu potvrđena presuda:

- Znam da nisam ništa napravio, ali ako sud kaže da sam kriv onda ću svoju kaznu odslužiti – rekao je mlađi Mamić.

Dinamo u roku od osam dana od saznanja presude mora raskinuti ugovor sa Zoranom Mamićem, pa čak nije nemoguće da vodi plave u dvije spomenute utakmice.

>> Zakon o sportu, članak 13, stavak 4

Ključne riječi

Komentara 41

PE
Perspektivan
20:29 15.03.2021.

Bili mamici sposobni ili ne,porez se mora platiti!Utaja poreza je u vecini zapadnih zemalja tezi prijestup od ubojstva!

Avatar Zzzz
Zzzz
20:15 15.03.2021.

Najmanji problem je što je Zdravko Mamić maznuo milijune, puno veći problem je što je taj kriminalac i nasilnik 20 godina bio uzor mladima, a najveći problem je što je u tih 20 godina posijao ogromnu mržnju između sjevera i juga, on i njegov klan su doslovno razorili Hrvatsku.

KA
kanđija
20:07 15.03.2021.

A ne može se protiv Dalićke, Škegre i inih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije