Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK NA TRIBINE

Dinamo nije samo osvojio titulu, Dinamo je ponovno uspio osvojiti navijače!

Šibenik: Bakljada na Šubićevcu, na teren utrčao i navijač
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
16.05.2022.
u 07:00

Ovi igrači su to zaslužili, u turbulentnoj sezoni, s tri trenera (Krznar, Kopić i Čačić) uspjeli su se othrvati konkurenciji i na kraju su zasluženo prvi prošli kroz cilj.

Dinamo konačno ima navijače, ne samo onih nekoliko stotina koji dođu pogledati plave. Ove sezone, pogotovo u njenoj završnici, plavi su imali podršku kakvu su zasluživali i puno prije. No, valjda je i navijačima trebala jedna neizvjesna sezona, prava borba za naslov prvaka.

Shvatili su da plavim dečkima treba pomoć i na svim posljednjim utakmicama imali su podršku kakva i dolikuje ovakvom klubu.

U Šibeniku je bila prava navijačka atmosfera. Vrlo rano počeli su stizati navijači u grad, mirno su na rivi sjedili i družili se bez incidenata. Tek pokoja plava baklja označila je da su tu navijači Dinama.

Još je neobičnije bilo na stadionu, gotovo cijeli stadion se udružio i navijao za Dinamo.

Luda atmosfera na stadionu, pa i neobična. Naime, na zapadnoj tribini svi su bučno pozdravili plave kad su izašli na zagrijavanje, ali onda su isto tako pozdravili i domaću momčad. No, zapravo je cijeli stadion disao plavo, ali kad bi i Šibenik krenuo u napad, i domaćini su imali podršku.

Šibenik: Bakljada na Šubićevcu, na teren utrčao i navijač
1/15

Sve je bilo sjajno do sredine drugog dijela kada se ipak zakuhalo na zapadnoj tribini, malo je nedostajalo da dođe i do veće tučnjave, a za nju su domaćini krivile pojedine pristalice Hajduka. No, ito se smirilo i nastavilo se navijanje za plave, te velika bakljada u 70. minuti uz malo duži prekid.

A onda, kad je Zebec označio kraj, počelo je veliko slavlje igrača Dinama i navijača. Ni policija ni redari nisu mogli spriječiti navijače da ulete u teren, utrčavalo se sa zapada, spustili su s i BBB i slavili zajedno s igračima na travnjaku. Čačićevi dečki ostali su gotovo potpuno goli, sve su navijači uzeli s njih, taj jučerašnji dres s kojim je osvojen naslov prvaka bio je očito jako vrijedan.

Sad je plavima ostala utakmica s Hajdukom u Maksimiru, ona svečarska, slavljenička. I treba ju napraviti baš takvom, doći u što većem broju u Maksimir i pozdraviti prvake, a onda u istom ritmu, s vojskom navijača iza sebe krenuti u nove europske izazove.

Ovi igrači su to zaslužili, u turbulentnoj sezoni, s tri trenera (Krznar, Kopić i Čačić) uspjeli su se othrvati konkurenciji i na kraju su zasluženo prvi prošli kroz cilj.

>>> Pogledajte što su navijači napravili igračima Dinama

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Komentara 21

KO
kopija35
08:18 16.05.2022.

Budimo realni. Hajduk je Dinamu vratio navijače.

SP
Stari_proleter
08:38 16.05.2022.

Glavni protivnik Dinamu ove godine nije bio Hajduk, nego Kustić i HNS sa sucima i forsiranjem Hajduka (penali, crveni kartoni protivniku i sl.). Inače bi prvenstvo već odavno bilo riješeno.

DU
Deleted user
07:54 16.05.2022.

nadam se da su tim hajdukovcima omogucili cjelonocno druzenje u gej baru - vidi se da ta ekipa iz splita voli musku ljubav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije