Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPUNIO JE CILJ

Ante Čačić poslao vodstvu kluba poruku: Nakon Hajduka ćemo popričati o tome...

Zagreb: Ante Čačić najavio sutrašnju utakmicu protiv Šibenika
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
15.05.2022.
u 21:41

- Za nas prvenstvo nije gotovo, želimo pred domaćim navijačima odigrati dobru utakmicu i pobijediti Hajduk. Bilo je ovo zanimljivo prvenstvo, koje se odlučilo tek sad kolo prije kraja.

Dinamo je pobijedio Šibenik 2:0 na Šubićevcu i osigurao 23. titulu prvaka Hrvatske, za što poveće zasluge idu Anti Čačiću, koji je preuzeo "uzde" u pravom trenutku pa posložio sve što se trebalo posložiti. I ispunio glavni cilj - osvajanje titule prvaka i priliku za nastup u Ligi prvaka iduće sezone.

- Za nas prvenstvo nije gotovo, želimo pred domaćim navijačima odigrati dobru utakmicu i pobijediti Hajduk. Bilo je ovo zanimljivo prvenstvo, koje se odlučilo tek sad kolo prije kraja - rekao je Čačić nakon utakmice za Arenasport pa nastavio:

- Želim se zahvaliti i svojim prethodnicima, svim ljudima koji su bili podrška ovoj momčadi. Moram čestitati i domaćinu, koji je pružio snažan otpor, a imao i veliku priliku, ali imali smo Livakovića u ključnom trenutku.

Zagreb: Ante Čačić najavio sutrašnju utakmicu protiv Šibenika
1/9

Otvara se i pitanje nastavka njegovog angažmana u Dinamu.

- S obzirom na moje iskustvo i što sam prošao, u klubu su smatrali da sam logično rješenje, a ja sam pristao. Sad slijedi Hajduk, ali nakon te utakmice otvorit će se pitanje ostajem li ili ne - kazao je trener Dinama.

- Nakon utakmice s Hajdukom otvorit će se to pitanje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar petrolio
petrolio
22:00 15.05.2022.

šampioooooooni! ale ale

Avatar drug Joža
drug Joža
22:03 15.05.2022.

Bitno da na kraju sezone Dinamo bude prvi jer kad si drugi onda si prvi u jednom dugom nizu gubitnika, pitajte Hajduk o tome.

Avatar Mario1000
Mario1000
21:48 15.05.2022.

Ante ti nas covik Hrvatski,Ante je za Hrvatsku samo znaci pobijeda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije