Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA ISPALA

Utučeni Bogdanović: Nedostajalo nam je krvi i borbe, žao mi je...

Foto: Igor Kralj/Pixsell
10.09.2017.
u 22:44

- Pričamo već danima da je "Dan D", nabrijavamo se u sobama, a onda izađemo na parket i primimo preko 100 poena pa nema smisla pričati o taktici.

Hrvatska košarkaška reprezentacija na drugom je Eurobasketu zaredom završila nastup porazom u osmini finala, u Istanbulu je bolja od Hrvatske bila Rusija s uvjerljivih 101:78.

- Pričamo već danima da je "Dan D", nabrijavamo se u sobama, a onda izađemo na parket i primimo preko 100 poena pa nema smisla pričati o taktici. Zakazali su htijenje i volja - rekao je vidno utučeni Bojan Bogdanović za HRT.

Bogdanović je večeras bio jedini naš raspoložen igrač. Je li osjećao usamljen?

- Glupo je o tome pričati. Potencira se stalno priča Bojan i Šarić. Imali smo zajedništvo, nedostajalo nam je krvi i borbe za se "potučemo" i napravimo jak prekršaj. Žao mi je ljudi koji nas godinama prate.

Komentara 31

BG
BG
22:59 10.09.2017.

taman smo se nadali da vas razguzimo standardno u polufinalu kad vi opet ste se malo ukakili. A mi plus nemamo prve dve petorke

HH
hrvoje.horvatinic
23:11 10.09.2017.

Bojane, nije vama nedostajalo krvi i borbe nego pameti, taktike,kosarkaskog odgoja i koncentracije. Kraj prvog poluvremena pokazuje sve rupe kosarkaskog odgoja. Ruski playmaker ulazi pod kos a Zoric nema podignite ruke??? Ruski play proigrava ruskog centra Zoricu preko glave :-) :-)! Rusi izvode zadnji napad i nabace loptu pod kos, njihov igrac nas nadskoci i polozi dva poena :-). Tomas ide u neku isforsiranu kontru i zabije se u rusku obranu i izgubi loptu. Skok u obrani katastrofa, ispadale im lopte iz ruku iz cistih situacija. Zatim, promasiti dva slobodna a boti profi kosarkas, ok, moze se desiti ali niie to to. Nedostajalo je organizacije u igri. Usput budi receno, sudci su svirali gluposti na obje strane. Ramljak opuca tricu, Rus ga malo dotakne po prstima nakon sto je lopta odavno izbacena, sudac svira faul :-)? Rusima sudjeno mnogo nepostojecih faula, dakke Hrvatska malo ostecena. No dobro, to je bio samo jedan dan na poslu profi kosarkasa.

VE
vecernji55
23:38 10.09.2017.

Ozbiljna ekipa s Ukicem i Tomasom? U redu ih je jednom povesti na prvenstvo i pogrijesiti, ali 10 puta??? Losi smo i moramo se pomiriti s tim. Vjerojatno vise nikad necemo imati neku ozbiljnu ekipu. Tako je kako je, sta se moze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije