Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posuo se pepelom

Danski sudac priznao da je oteo Hrvatskoj bodove: Da, pogriješio sam!

Hrvatska - Njemačka
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
22.01.2019.
u 21:45

Jedan od kriterija kod dosuđivanja prekršaja u napadu je i da obrambeni igrač stoji mirno dok se napadač zabija u njega. To ovdje nije bio slučaj - priznao je Martin Gjeding

Martin Gjeding, danski sudac koji je uz kolegu Madsa Hansena u ponedjeljak vodio dvoboj protiv Njemačke, priznao je da pogriješio na štetu Hrvatske u dvoboju u kojem je Hrvatskoj trebao bod kako bi nastavila sanjati o polufinalu Svjetskog rukometnog prvenstva.

>>> Pogledajte što je sve Lino Červar izgovorio danskom sudačkom paru nakon utakmice

- Nisam morao dugo gledati snimku kako bih uvidio da sam pogriješio. Jedan od kriterija kod dosuđivanja prekršaja u napadu je i da obrambeni igrač stoji mirno dok se napadač zabija u njega. To ovdje nije bio slučaj - priznao je Martin Gjeding za dansku postaju TV2, sudac koji je oduzeo napad Hrvatskoj u kritičnim trenucima i dosudio prekršaj Karačiću.

>>> Pogledajte komentar novinara Mladena Miletića o suđenju na utakmici Hrvatska - Njemačka

 

Njegova odluka omogućila je domaćinu da pobijedi 22:21, a greška je naprosto izludjela Linu Červara. Hrvatski izbornik je svašta izgovorio danskome paru, između ostalog da nema kredibilitet i moralne vrijednosti, zbog čega mu prijeti kazna IHF-a. 

Komentara 77

Avatar kamilica sa vegetom
kamilica sa vegetom
22:10 22.01.2019.

Nek se danski sudac ispričava do sudnjeg dana i onda?!?! Prošla baka s kolačima! Mi smo oštećeni i to je to.

DU
Deleted user
21:53 22.01.2019.

Nije rekao koliko su mu Nijemci platili?

KA
kalimera
22:02 22.01.2019.

Zašto jednom ne može biti pogreška na našu korist?Nikada mi hrvati nismo dobro prošli kad god su nam sudili Skandinavci.Oni imaju patetičan prijezir protiv hrvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije