Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stil igre

Dalić odrješito odgovorio novinaru na kritiku: Mi smo u polufinalu!

KATAR 2022 - Konferencija za medije Hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
13.12.2022.
u 09:48

Egipatski novinar je Dalića pitao za mišljenje o nogometnom stilu hrvatske reprezentacije...

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić u najavi polufinalne utakmice s Argentinom kazao je kako nije mogao ni zamisliti da će kao izbornik voditi momčad u dva polufinala.

- Mislio sam da je to mjesto rezervirano za neke druge face, a ne za mene. Bez obzira što se sutra dogodi, ja sam ponosan. Sretan sam i ponosan do neba. Ja sam sanjao da vodim Hrvatsku i svoj narod, ali moj san nije išao do ovako visokih granica. I hvala Bogu na tome - kazao je te dodao:

- Rekao sam da svatko u životu ima pravo na svoj san. Hrvatska je prije četiri godine omogućila san svim malima i dala za pravo da sanjaju. Nitko tada nije očekivao da će mala Hrvatska biti u finalu. I tada potaknuti našim primjerom i druge reprezentacije žive svoj san pa tako i Maroko. Imaju se s pravom nadati i da budu najbolji, kao što i mi to imamo pravo.

A na kraju jučerašnje konferencije za medije egipatski novinar ga je pitao za mišljenje o nogometnom stilu reprezentacije, na što je Dalić dao pomalo odrješit odgovor.

- Mi igramo na rezultat i mi smo u polufinalu Svjetskog prvenstva. Tu je cijela priča gotova - odgovorio je Dalić.

Komentara 42

Avatar Payback
Payback
10:03 13.12.2022.

Izvrsan odgovor je dao nas Zlatko!

VO
Votum
10:50 13.12.2022.

Kako rekoše Amerikanci, stil je Nadživjeti protivnika! .. meni se stil sviđa 🙂

ZP
Zabranjen pristup
10:40 13.12.2022.

U nogometu se broje postignuti golovi a ne udarci i napadi. Bravo Dalic svaka cast i tebi i deckima na ostvarenim rezultatima. Tko u njima ne zna uzivati nek poradi na sebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije