Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA IZBORNIKA

Dalić: Moji igrači nisu normalni! Pozdrav 'prijateljima' koji tvrde da ovo nije Hrvatska

KATAR 2022 - Nogometaši Hrvatske su ušli u polufinale Svjetskog prvenstva
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/45
09.12.2022.
u 19:04

Odmah nakon utakmice stigla je i prva reakcija izbornika Zlatka Dalića

Hrvatska i Brazil odigrali su dramatičnu utakmicu četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Kataru. Opet vatreni nisu mogli bez drame. Nakon 90 minuta bilo je 0-0, Hrvatska je igrala zrelo i kreirala šanse.

U vrlo izjednačenoj utakmici, bez izrazitih prilika, Hrvatska je igrala potpuno ravnopravnu utakmicu s Brazilcima. Pred 45.000 gledatelja izborili su produžetke i nakon gola Petkovića za 1:1 došli do lutrije penala, tamo smo se pokazali pravim majstorima i prošli dalje.

Odmah nakon utakmice stigla je i prva reakcija izbornika Zlatka Dalića:

- Ovo nam treba, ovo je Hrvatska! Rekao sam nikada nas ne podcijenite, ponos, vjera i domoljublje. Ovo je pobjeda nove Hrvatske, svi su dali svoj maksimum, veliki pozdrav mojim 'prijateljima' koji pišu da to nije Hrvatska, evo sada ste vidjeli. Uživajte hrvatski branitelji, zaslužili ste to kao i naši navijači! Moji igrači nisu normalni! Hvala i onim igračima koji ne igraju, ali su ovdje i daju svoj doprinos.Mi smo zemlja s oko tri i nešto milijuna stanovnika, a drugi put smo pod mojim vodstvo u polufinalu, ponosan sam - rekao je ponosni i presretni izbornik Zlatko Dalić. 

 

KATAR 2022 - Nogometaši Hrvatske su ušli u polufinale Svjetskog prvenstva
1/45

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Ključne riječi

Komentara 42

PO
Pocerac
19:09 09.12.2022.

Komsije svaka vam čast,gledao sam utakmicu mada ne pratim reprezentacije,čak ni moju Srbiju,ne mogu da navijam gde ima i jedan igrač zvezde,igrate odlično,želim vam da budete prvaci sveta,sa ovakvim igračima je to sad i moguce,Srecno dalje.

DI
dino85
19:09 09.12.2022.

Vjera u Boga i Hrvatska sloga!

ZL
zlatkouvanovic
19:17 09.12.2022.

ovo je domoljubna Hrvatska i igrači, nasljednici onigh čije su familije pobili zlocinacki komunisti i Partija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije