Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvali Dybalu i Higuaina

Cristiano Ronaldo: Juventus ima najjači napadački dvojac na svijetu

Paulo Dybala i Gonzalo Higuain
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
14.10.2016.
u 15:36

Nadam se kako u Ligi prvaka neće igrati dobro, jer Real želi obraniti naslov. Neka osvoje talijansku ligu - kaže Cristiano Ronaldo

Realova zvijezda Cristiano Ronaldo ističe kako Juventus ima najjači napadački dvojac na svijetu, a to su Paulo Dybala i Gonzalo Higuain.

- Juventus zadnjih nekoliko sezona igra dobro, napredovali su. Momčad je jaka, kod kuće su vrlo opasni. Nadam se kako u Ligi prvaka neće igrati dobro, jer Real želi obraniti naslov. Neka osvoje talijansku ligu - istaknuo je Portugalac i dodao:

- Juventus ima Dybalu i Higuaina, najjači napadački dvojac na svijetu. Higuaina dobro poznajem, bili smo suigrači i on može zabiti mnogo pogodaka. No na kraju se uspjeh mjeri po broju osvojenih trofeja.

>>Juventus odbio basnoslovnu ponudu za Mandžukića, otkriveno i zbog čega!

Komentara 4

MA
marin746
22:59 14.10.2016.

A di su svih 28 golova za repku i Bayern.Opet je sve slucajno zabio!

RI
rikavac
17:17 14.10.2016.

A gdje je tu nas super Mario u prici?

RI
rikavac
17:17 14.10.2016.

A gdje je tu nas super Mario u prici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije