Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVE POHVALE

Conte biranim riječima o hrvatskom treneru: 'Sjajan je, klub mu treba biti zahvalan'

Serie A - Spezia v Inter Milan
JENNIFER LORENZINI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
24.04.2021.
u 17:14

- O njegovom poslu mogu pričati samo pozitivno

Milanski Inter u 33. kolu igra s Veronom koju vodi Ivan Jurić i "lovi" sva tri boda kako bi praktički osigurao titulu prvaka Italije. No, svjestan je trener Antonio Conte da to neće biti lako, ponajprije jer je Ivan Jurić taj koji vodi Veronu. I to odlično!

- Bit će to teška utakmica protiv momčadi kojoj ide vrlo dobro. Verona je imala seriju nezasluženo loših rezultata iako je izvedbama zaslužila više - izjavio je Conte pa se osvrnuo na Jurića:

- On je sjajan trener kojem bi klub trebao biti zahvalan za razvoj igrača kroz naporan rad. Napravio je to prošle sezone, a isto radi i u ovoj. O njegovom poslu mogu pričati samo pozitivno - kazao je Conte.

Inter šest kola prije kraja prvenstva ima 76 bodova, deset više od drugoplasiranog Milana. Verona je deseta i ima 41 bod, deveta Sampdoria 42, a 11. Bologna 38.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije