Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNA PORUKA

Uefa će izbaciti Real, Barcelonu i Juventus iz Lige prvaka ako ne ispune zahtjev Čeferina

Liga prvaka
Reuters/Pixsell
23.04.2021.
u 22:23

- Jasno je da će klubovi morati odlučiti jesu li u Superligi. Ako kažu da su u Superligi, onda naravno da neće igrati Ligu prvaka. Neka igraju u svom natjecanju - rekao je Čeferin.

Predsjednik Uefe Aleksandar Čeferin jasno je poručio da klubovi koji još nisu napustili Superligu to moraju učiniti ili u suprotnom neće igrati Ligu prvaka.

Od 12 klubova koji su bili osnovali Superligu još je uvijek nisu napustili Real Madrid, Barcelona, Juventus i Milan. A za njih Slovenac ima jasnu poruku.

- Jasno je da će klubovi morati odlučiti jesu li u Superligi. Ako kažu da su u Superligi, onda naravno da neće igrati Ligu prvaka. Neka igraju u svom natjecanju - rekao je Čeferin.

Čeferin je najavio i kazne za neposlušne.

- Još uvijek čekamo pravne stručnjake i onda ćemo donijeti odluku, ali svi će snositi posljedice za svoje odluke i oni to znaju. Drugačija je situacija između klubova koji su priznali svoju pogrešku i koji su rekli da će napustiti projekt. Ostali znaju da je taj projekt mrtav, ali vjerojatno ne žele to prihvatiti.

>> Pogledajte reakcije na Superligu

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Asterix
Asterix
23:56 23.04.2021.

Šta ih briga da ih izbaci iz Lige prvaka, odmah su u polufinalu Superlige.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
04:51 24.04.2021.

Super im je liga.

GR
gravitacija
08:07 24.04.2021.

A što ste napravili s Blatnjavim i Platinastim za njihove malverzacije i kriminal?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije