Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kladionice odlučile

Conor McGregor favorit i protiv Alda i protiv Alvareza i protiv Diaza!

Conor McGregor - Jose Aldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.09.2016.
u 11:56

U eventualnom dvoboju povratnika Georgesa St. Pierrea i Tyronea Woodleyja blagi favorit je Kanađanin

Nakon što je Conor McGregor svladao Natea Diaza na UFC-u 202, javnost je počela špekulirati o sljedećem protivniku prvaka u perolakoj kategoriji. No, nije samo “The Notorious” borac kojeg se unaprijed gura u neke “super mečeve”, koji će očito postati (već jesu) strategija UFC-a u narednom periodu, piše Fight Site.

Pa se tako špekulira da bi se Kanađanin Georges St. Pierre nakon trogodišnje pauze mogao vratiti dvobojem za naslov prvaka u velteru protiv Tyronea Woodleya. Predviđa se i da bi Conor McGregor morao sljedeći dvoboj odraditi najvjerojatnije protiv Eddieja Alvareza ili u slučaju da propadne ta opcija, vratiti se u svoju kategoriju i drugi put ukrstiti šake s Joseom Aldom kojeg je već svladao prekidom. Najmanje izvjestan scenarij za Irca je, prema prognostičarima, da će odmah odraditi treći “rubber” meč protiv Natea Diaza. Kladionice su spremne u svakom slučaju i imaju koeficijente spremne za svaki scenarij. Nama je, dakako, zanimljivo vidjeti tko su favoriti u očima “bookmakera”.

U eventualnom dvoboju povratnika Georgesa St. Pierrea i Tyronea Woodleyja blagi favorit je Kanađanin. Ponude koje su do sada izašle kažu da se kvota na pobjedu GSP-a kreće od 1.63 pa sve do 1.78. Koeficijent na Amerikanca je od 2.08 do 2.25.

Iste kladioničarske kuće su u ponudu pustile i omjere za eventualne naredne McGregorove mečeve. Pa je tako Irac favorit u sva tri “match upa”, a najveći protiv Natea Diaza (1.45 – 2.65) Ukoliko se sučeli s Joseom Aldom, kvota na McGregora je 1.57, a na Alda 2.45. A ukoliko napadne i pojas u lakoj kategoriji, onda mu kladionice daju namanje šanse, no još uvijek je favorit protiv aktualnog šampiona (1.63 – 2.30).

Ako vas zanima koga “bookmakeri” favoriziraju u nadolazećem dvoboju i ujedno “main eventu” UFC-a 204 između Michaela Bispinga i Dana Hendersona, mogli bi se iznenaditi. Naime, koeficijent na Britanca je oko 1.40 što ga čini velikim favoritom unatoč tome što je upravo protiv Henda doživio najveći poraz u karijeri. Kvota na 46-godišnjeg UFC veterana je oko 3.00.

GSP vs. Tyron Woodley 1.63 – 2.25
Conor McGregor vs. Nate Diaz 1.45 – 2.65
Conor McGregor vs. Jose Aldo 1.57 – 2.45
Conor Mcgregor vs. Eddie Alvarez 1.63 – 2.30 
Michael Bisping vs. Dan Henderson 1.40 – 3.00

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije