Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za Norvešku

Červar izvršio četvrtu zamjenu: U sastav je vratio Alilovića!

Mirko Alilović
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
19.01.2018.
u 22:29

Alilović je bio u sastavu i na prve dvije utakmice prvog kruga protiv Srbije i Islanda u Splitu, da bi ga u dvoboju protiv Švedske zamijenio Pešić.

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Lino Červar izvršio je pravo na četvrtu zamjenu igrača na Europskom prvenstvu, za subotnju utakmicu protiv Norveške umjesto Ivana Pešića u sastav je vraćen Mirko Alilović.

Alilović je bio u sastavu i na prve dvije utakmice prvog kruga protiv Srbije i Islanda u Splitu, da bi ga u dvoboju protiv Švedske zamijenio Pešić.

Mirko Alilović
1/15

Pešić je bio u sastavu i u susretu prvog kola drugog kruga protiv Bjelorusije u četvrtak, no sada je opet morao svoje mjesto prepustiti Aliloviću.

Pešić i Alilović se izmjenjuju u sastavu reprezentacije uz Ivana Stevanovića koji je branio u sva četiri dosadašnja dvoboja. 

Komentara 20

Avatar Abcda
Abcda
22:43 19.01.2018.

Logicna odluka. Alilovic ce biti bolji nego ovi drugi, imao je vremena da se smiri, da razmislja, da se oslobodi stressa...

PR
prajdali100
23:59 19.01.2018.

Gledao sam večeras Danska-Slovenija.Sjajna utakmica,vratari fantastični,ne možeš vjerovati što su branili.A naša dvojica na čitavoj tekmi imaju 7 obrana !!!! A obrana "ko švicarski sir". Nisam optimist.

Avatar Abcda
Abcda
23:39 19.01.2018.

bez dobrog vratara u rukometu si NULA. Kad ti vratar obrani "zicer" to je kao da si zabio dva gola. Ponekad pomislim da bi na gol mogli postaviti jedan dobar balvan. siguran sam da bi on obranio vise suteva negogo neki nasi vratari ....)-:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije