Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova emisija VL-a

Muči li vas forma vratara? Postavite pitanje vrataru koji je 2003. osvojio zlato

Mario Kelentrić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/2
20.01.2018.
u 14:56

Sve čitatelje Večernjeg lista pozivamo da mu postave pitanje i to putem e-mail adrese javi@vecernji.net.

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Bjelorusiju 25:23 i tako pobjedom krenula u drugi krug. Kauboji nisu odigrali najbolju utakmicu, ali najbitnije je da smo upisali nove bodove.

Već danas igramo novu utakmicu, u zagrebačkoj Areni snage ćemo odmjeriti s jakom Norveškom (20.30). Uoči tog susreta otvorilo se dosta pitanja, ponajviše oko forme naših vratara. A sve što vas o toj, ali i o brojnim drugim temama zanima, slobodno pitajte našeg sljedećeg gosta u najavnoj emisiji. S nama će biti proslavljeni vratar Mario Kelentrić.

On je bio član zlatne generacije koja je 2003. godine osvojila svjetsko prvenstvo u Portugalu. Nakon igračke karijere, postao je trener vratara.

Mario Kelentrić
1/15

Sve čitatelje Večernjeg lista pozivamo da mu postave pitanje i to putem e-mail adrese javi@vecernji.net. Emisiju iz Arena centra uživo gledajte na Facebook stranici Večernjeg lista danas u 18 sati.

Podsjetimo, u četvrtak smo ugostili Denisa Špoljarića koji je otkrio puno zanimljivosti, a odgovarao je i na pitanja čitatelja Večernjeg lista. Izdvojili smo neka od njih...

Ivan Stunić upitao je Špoljarića tko mu je bio najdraži suigrač...

- S Metličićem i Kalebom mi je bilo najlakše igrati. No, bilo je jako puno igrača. 

Zašto igramo sporo i staromodno?, zanimalo je Seada iz Zagreba.

- To je pitanje za trenera i stručni stožer, ali mislim da ne igramo tako.

Ivana iz Zagreba zanimalo je sljedeće: Postoji li dob u kojem se igrač profilira za obrambenog ili napadačkog rukometaša? 

- Ako ne valjaš u napadu, onda se stave u obranu, ha-ha-ha.

 

Pozivamo sve navijače da dođu u Arena Centar, Trg Dalmacije i navijaju za naše rukometaše. Večernji list pripremio je VL SPORTSKU ZONU, gdje vas čeka zabavni popratni sadržaj. Otkrijte koliko su vaši šutovi precizni uz gol opremljen senzorom brzine, odigrajte videoigru Handball 2017. na dvije Playstation konzole i osvojite navijačke pakete hrvatske reprezentacije s originalnim dresovima hrvatske rukometne reprezentacije.

Navijajmo zajedno na Areninu Trgu Dalmacije na ove datume:

20. 1. SUBOTA, 18 sati

22. 1. PONEDJELJAK, 18 sati

24. 1. SRIJEDA, 18 sati

25. 1. ČETVRTAK, 16 sati

26. 1. PETAK, 17 sati

28. 1. NEDJELJA, 17 sati

Komentara 4

Avatar Niškorist
Niškorist
14:03 19.01.2018.

Červar u formi ?

Avatar Oneill
Oneill
14:04 19.01.2018.

Da netrebam nikoga pitati njih je 3 a nijedan nije u formi i to bi bilo to .Danas ako nemaš na prvenstvom najmanje 15 obrana nema tim sanse da nešto osvoji a imao bih i bolju šansu bez vratara igrati sa 7 igrača.

DU
Deleted user
23:56 19.01.2018.

hrvatska nema vratara od vremena šole,matoševića,peribonija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije