Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što mu je bilo?

Potez Line Červara 'zapalio' internet, mnoge je šokiralo ono što je napravio!

Lino Červar
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/29
19.01.2018.
u 08:38

Naši su nakon velike drame došli do važne pobjede, a nakon utakmice na društvenim mrežama pojavila se snimka koja otkriva neobičan potez Line Červara

Hrvatski rukometaši sinoć su nakon teške muke sa 25:23 (15:12) pobijedili Bjelorusiju. Bila je to utakmica u kojoj smo sve kontrolirali, ali smo si u završnici stvorili probleme i sve se rješavalo doslovno u posljednjim sekundama.

Naši su nakon velike drame došli do važne pobjede, a nakon utakmice na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj se vidi kako je Červar u posljednjem napadu Bjelorusije ometao njihova igrača.

Mnoge je takav potez začudio, a navijače Bjelorusije i šokirao. Naime, kod vodstva Hrvatske 24:23, naši protivnici imali su napad za izjednačenje. Karvatski u tim trenucima kreće prema golu Hrvatske, išao je s desne strane, uz samu aut-crtu, a Lino Červar rukama ga je pokušao zaustaviti.

Foto: Twitter

Srećom za nas suci to nisu vidjeli, a Bjelorusi nisu uspjeli iskoristiti taj napad.

Hrvatska sljedeću utakmicu igra u subotu protiv Norveške. Kauboji će morati pružiti puno bolju igru žele li i dalje ostati u igri za polufinale Europskog prvenstva, što je priznao i sam izbornik Červar.

Što mislite o Červarovu potezu? Odgovor dajte u anketi na dnu članka...

Lino Červar
1/15

Komentara 93

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
09:10 19.01.2018.

U zadnje vrijeme večernji se trudi iz petnih žila dostići Imbexovu debilnost u naslovima članaka

MI
mirko0410
09:05 19.01.2018.

Zapalio se internet, pa ovaj Večernji je jači od indexa

BR
brojevi
09:19 19.01.2018.

Delač! To je tvoje neobjektivno i zločesto viđenje događanja u cilju izazivanja što štetnijih posljedica za hrvatski rukomet. Fake news novinar. Kakav novinar takva i novinarska kuča.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije