Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kup kralja

Celta izbacila Villarreal

Robert Pires
Reuters
13.01.2010.
u 10:21

Momčad Celte, koja u drugoj španjolskoj nogometnoj ligi zauzima 14. mjesto, pobijedila je u gostima domaći Villarreal iz Primere sa 1:0, čime je izborila plasman u četvrtfinale.

Celta je iznenadila na El Madrigalu. Do pobjedničkog pogotka gosti su stigli u prvoj minuti sudačke nadoknade iz jedanaesterca, a strijelac je bio Trashorras. Momčadi iz Viga ovakav je rezultat bio dovoljan za prolaz, budući da je u prvoj utakmici rezultat bio 1:1.

U srijedu je na rasporedu pet uzvratnih dvoboja osmine finala, a u četvrtak još dva. Najzanimljivije će biti u Sevilli u srijedu, u kojoj će istoimeni domaćin ugostiti branitelja naslova Barcelonu, koja je sa 25 naslova najuspješnija momčad u ovome natjecanju. U prvoj utakmici Sevilla je slavila na stadionu Camp Nou sa 2:1.

 

Kup kralja, osmina finala, uzvratna utakmica:

Villarreal – Celta 0:1 ( Trashorras 90+1 – 11 m), prva utakmica 1:1

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije