Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVJERSTVO U BELGIJI

Brutalan zločin šokirao svijet formule 1! Uhvatio suprugu s ljubavnicom pa ih ubio. A onda i sebe

Twitter
18.08.2021.
u 10:48

Franz Dubois znao je za navike svoje supruge Nathalie Maillet, bili su u braku 17 godina. Nije poznato što se dogodilo da je odlučio ubiti nju, ljubavnicu Ann Lawrence Durviaux i potom sebe.

Nathalie Maillet (51), izvršna direktorica utrke formule 1 na stazi Spa-Francorchamps u Belgiji, ubijena je u nedjelju 15. kolovoza zajedno s ljubavnicom Ann Lawrence Durviaux (53), profesoricom na sveučilištu u Liegeu. Vjeruje se da ih je ubio suprug čelnice F1 Franz Dubois, koji je također pronađen mrtav u istoj sobi.

Vjeruje se da je u zajedničkom domu u Gouvyju uhvatio suprugu s profesoricom i u napadu ljubomore presudio objema, zvao policiju pa počinio samoubojstvo.

 

 

 

U braku su bili 17 godina, a Maillet pritom nikad nije krila biseksualne navike. Također, navodno nije ni bilo tajni po pitanju mijenjanja partnera, tako da nije potpuno jasno što se dogodilo u glavi Franza Duboisa da je odluči napraviti nešto toliko zastrašujuće.

Inače, Maillet je bila izvršna direktorica utrke od 2016. i poveći dio života bila je u automoto svijetu, baš kao i njen suprug. Dapače, ona je pet puta pobjeđivala na utrkama VW Fan kup serije koju je pokrenuo upravo njen suprug. Čak je i osvojila titulu prvakinje 2006.

Kad se vijest pročula, na društvenim mrežama prijatelji, poznanici i kolege počeli su se opraštati od obje. Među njima je i Jean Todt, predsjednik Međunarodne automobilističke federacije.

– Ona je predstavljala vrh motosporta. Sve moje misli i podrška idu njenoj obitelji, prijateljima i ljudima na Spa-Francorchampsu.

 

 

Zanimljivo, dob pokojnog Duboisa nije poznata, vjeruje se da je imao između 50 i 55 godina.

Komentara 8

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
11:37 18.08.2021.

A šteta, puno bolja opcija - njih dvije u klinču pa im se pridružiš

Avatar babinjak1984
babinjak1984
12:07 18.08.2021.

To je ta liberalna zapadna Europa??

NE
Nenadjebiv
11:51 18.08.2021.

Pametan čoek. Šteta što je sebi presudio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije