Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARCA ILI AL-NASSR?

Brozović uoči transfera objavio tajnovitu poruku na društvenim mrežama

Doček za nogometaše Marcela Brozovića i Antu Budimira u Velikoj Gorici
Zeljko Hladika/PIXSELL
28.06.2023.
u 19:34

Neki španjolski mediji protumačili su Brozovićevu kontraponudu Al Nassru kao suludu, a hrvatski reprezentativac se povremeno javlja na društvenim mrežama

Saudijski klub Al-Nassr još uvijek nije odustao od dovođenja hrvatskog nogometnog reprezentativca Marcela Brozovića i novi sastanak bio je zakazan za popodnevne sate srijede.

Dok talijanski mediji pišu o tome, ne znajući kakav će biti ishod razgovora hrvatskog veznjaka i predstavnika kluba iz Saudijske Arabije, Brozović je objavio poruku na društvenim mrežama.

Podsjetimo, pisalo se da su Inter i Al Nassr dogovorili Brozovićev transfer za 23 milijuna eura i da je klub za koji nastupa Cristiano Ronaldo dao Brozoviću ponudu od 60 milijuna eura za tri sezone. Pisalo se i da je Brozović tu ponudu odbio te da traži 10 milijuna eura više po sezoni i godinu ostanka manje.

VEZANI ČLANCI:

U međuvremenu velika Barcelona čeka njegovu odluku. Ne bude li Brozović prihvatio saudijske milijune, mogao bi ono što nudi španjolski prvak, koji se nada da će ga u ovom prijelaznom roku uspjeti preseliti u svoju momčad. 

Brozović ne otkriva mnogo o svemu, no povremeno se javi na društvenim mrežama. Prvo se prije nekoliko dana javio s ikonom učitavanja ('loading'), a sad je ostavio poruku: Slijedi nastavak. Ostanite s nama.

 

 

Neki španjolski mediji protumačili su Brozovićevu kontraponudu Al Nassru kao suludu, primjerice kultni El Mundo Deportivo.

"Brozović je dobio sjajnu ponudu od Al Nassra i zna da se Barcelona, koju on želi, s njom ne može mjeriti. Zato je od Saudijaca zatražio nevjerojatnu, suludu ponudu da bi otišao tamo i žrtvovao igranje na najvišoj razini u Europi. Jasno je zašto Brozović to radi jer on je ključni čovjek finalista Lige prvaka i Lige nacija, a u potonjoj je proglašen MVP-jem te je miljenik Barcelone."

Komentara 1

MI
Mikis
22:03 28.06.2023.

arapi zele ojacati svoj nacionalni tim iskustvom igre sa najkacima, a ne razumije da pozicije zapadnih napadaca od 35-38 godina im nece to omoguciti, nego vezni igraci koji ce arapske suigrace nauciti timskom radu i zajednickoj strategiji i razvoju. Umjesto Benzemi , trevali su takvu ponudu dati Brozovicu ili Modricu. No drago mi je da se bogatasi igraju novcem za senzacije bez imalo zelje za steceno znanje i taltike arapskih domocih nogometasa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije