Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA doigravanje

Boston nakon produžetaka izjednačio na 2:2

Paul Pierce
AFP
04.06.2012.
u 09:24

– Nema razloga za paniku jer su Celticsi izjednačili na 2:2. Bila je ovo sjajna utakmica, a ja se nadam da ćemo ih pobijediti sljedeći put

Košarkaši Bostona na svom su parketu nakon produžetaka pobijedili Miami 93:91 i izjednačili na 2:2 u finalnoj seriji Istočne konferencije.

Domaćini su bolje otvorili susret i  vrlo brzo poveli sa 15 razlike (21:6). U drugoj četvrtini imali su i 18 koševa prednosti, a na poluvrijeme su otišli s rezultatom 61:47. U nastavku se probudio Miami i postupno stizao prednost. U samoj završnici LeBron James tricom je izjednačio na 89:89 tridesetak sekundi prije kraja. Boston nije iskoristio sljedeći napad, a Haslem je sa zvukom sirene propustio donijeti pobjedu Miamiju.

U produžecima je postignuto samo šest koševa. Prvi je zabio Miami i poveo 91:89, ali nakon toga više nije zabio. Pri vodstvu Bostona 93:91 Wade je u posljednjim sekundama promašio šut za pobjedu gostiju.

– Nema razloga za paniku jer su Celticsi izjednačili na 2:2. Bila je ovo sjajna utakmica, a ja se nadam da ćemo ih pobijediti sljedeći put – rekao je James, koji je postigao 29 koševa.

Domaću momčad predvodio je Pierce sa 23 koša, a pridružio mu se Garnett sa 17 koševa, 14 skokova i osam asistencija.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije