Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON NOVI KLUB

Bomba iz Barcelone! Kakvo pojačanje za Niku Kovača! Velika zvijezda stigla u Bayern

Barcelona
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/4
16.08.2019.
u 21:53

Coutinho se spominjao i kao jedan od igrača koje je Barcelona uz novac spremna ponuditi Paris SG-u u zamjenu za povratak Neymara na Camp Nou

Španjolski i njemački nogometni prvaci Barcelona i Bayern dogovorili su jednogodišnju posudbu brazilskog reprezentativnog veznjaka Philippea Coutinha (27), objavila je Barcelona u petak.

Coutinho je stigao u Barcelonu iz Liverpoola u siječnju 2018. godine za čak 120 milijuna eura, čime je Brazilac postao najskuplji igrač u povijesti katalonskog velikana no nije se uspio uklopiti u napad momčadi koju predvode Lionel Messi i Luis Suarez usprkos 21 postignutom pogotku i osvajanju dva naslova prvaka Španjolske.

Coutinho se spominjao i kao jedan od igrača koje je Barcelona uz novac spremna ponuditi Paris SG-u u zamjenu za povratak Neymara na Camp Nou.

>>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski igrači

Ključne riječi

Komentara 2

IV
IvoDivo
08:45 17.08.2019.

Niko je trener jednog od najvećih klubova svijeta, imamo mi više takvih legendi, no na žalost prevladava orjunaška gamad koja drži medije.

AG
Agricola
14:05 17.08.2019.

Zašto je to bomba? Je li to neki potomak Boška Buhe piše kad mu je sve bomba. Jer, kad se gleda čitava nogometna povijest, Bayern je veći klub od Barcelone a Coutinho je poluigrač koji može biti vrhunski samo Vikijuamo Vikiju Ivanoviću i sličnim neznalicama. Taj Couthino ima jednu foru, kad dođe s lijeve strane prebaciti loptu na desnu nogu i onda pucati po golu. To je imao i Niko Kranjčar, s tim da je Niko znao još dosta drugih stvari za razliku od Couthina, koji da nije Brazilac o njemu bi pregovore vodili Vrčevo i Sikovo a ne Barca i Bayern

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije