Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traženi trener

Bjelicu žele na klupi reprezentacije, nude mu puste milijune!

Nenad Bjelica
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
07.05.2020.
u 10:52

Već se danima piše o interesu Fenerbahçea za hrvatskog stručnjaka, a prema turskim medijima jučer je obavljen i prvi pravi razgovor

Nenad Bjelica neće biti dugo bez posla jer bivši trener Dinama tražena je roba. Ne treba to čuditi jer gotovo svi osim onih u Dinamu svjesni su da su se modri olako riješili odličnog stratega.

Već se danima piše o interesu Fenerbahçea za hrvatskog stručnjaka, a prema turskim medijima jučer je obavljen i prvi pravi razgovor.

Nenad Bjelica
1/5

Čelnici turskog velikana Bjelici su ponudili opciju da vodi momčad do kraja ove sezone (kad se ona nastavi), a mora pobijediti u barem pet od preostalih osam kola prvenstva.

Već je napravio analizu

Tada bi mu ponudili jednogodišnji ugovor u kojem bi stajala klauzula prema kojoj bi se kasnije to moglo produljiti na dodatne tri godine.

No, kako pišu turski mediji, Bjelica je odbio takvu mogućnost i zatražio je odmah dugoročni ugovor u trajanju od tri godine.

Čelnike Fenerbahçea to je pomalo iznenadilo pa su pregovori nakratko zastali, ali nastavit će se u narednim danima.

Isto tako, turski mediji pišu kako je Bjelica već pogledao sve utakmice Fenera ove sezone te da je vodećim ljudima kluba dao svoju analizu te viđenje kako bi momčad u budućnosti mogla izgledati.

Turci pišu kako bi Bjelici godišnja plaća trebala biti oko dva milijuna eura, što je 800 tisuća eura više nego što je imao u zadnjem, poboljšanom ugovoru s Dinamom.

Turski mediji citirali su i intervju Stjepana Tomasa, bivšeg igrača Fenera, za Večernji list i naveli kako je Bjelica svjestan pritiska koji ga očekuje u Turskoj.

Azeri mogu dobro platiti

S druge strane, Bjelica bi uskoro mogao imati i dileme drugačije vrste jer se piše da ga žele i na klupi Azerbajdžana.

Pitanje je koliko bi hrvatskog stručnjaka zanimala takva funkcija u ovom trenutku, ali općepoznata je stvar da je njihova platežna moć velika i da u pregovorima takve vrste znaju biti prilično uvjerljivi..

Ključne riječi

Komentara 3

HR
hrvat123
12:40 07.05.2020.

dali je to po modelu Kovaca jer i njega su trazili i nudili mu silne milijune pa valjda se i Bjelica uklapa u tu kategoriju

VK
vječni krojf
22:56 07.05.2020.

Vidite,a prije Dinama ga nitko nije tražio.Sada se vidi tko je za koga više napravio.

OL
Oldmarinero
14:55 07.05.2020.

Molim vas držite nas informirani ma sve u vezi sa Belicom, strašno se brinemo za našeg Belka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije