Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi posao

Turci nude Bjelici neobičan ugovor i čekaju ishod predsjedničkih izbora

05.05.2020.
u 18:29

Turski gigant spreman je ishoditi posebnu dozvolu od turske vlade, te odmah poslati avion po Bjelicu u Klagenfurt, ali trener Dinama još uvijek razmišlja o uvjetima koje mu nudi Fener

Nenad Bjelica sve je bliži klupi Fenerbahçea, a turski TRT objavio je kako je Bjelica na stol dobio ugovor koji bi potpisao po modelu 1+3.

To znači da bi Bjelica prvo dobio jednogodišnji ugovor, a onda, ovisno o ostvarenom rezultatu i rezultatu predsjedničkih izbora u Fenerbahčeu, produljiti ugovor za još tri godine.

Turski gigant spreman je ishoditi posebnu dozvolu od turske vlade, te odmah poslati avion po Bjelicu u Klagenfurt, ali trener Dinama još uvijek razmišlja o uvjetima koje mu nudi Fener.

Ako Bjelica prihvati ponudu, a Turci pišu kako očekuju da će to učiniti do kraja tjedna, Fenerbahçe će onda krenuti na sljedeći korak u svom preslagivanju hijerarhije.

Novo ime trebalo bi doći i na funkciju sportskog direktora, a riječ je o Emreu Belozoglou, nogometašu Fenerbahçea koji će se na kraju sezone umiroviti upravo zato da bi postao sportski direktor.

Ključne riječi

Komentara 2

HR
hrvat123
00:10 06.05.2020.

budu se pomogli sa njim - liga 55tice ha ha

Avatar MargaretUC79
MargaretUC79
23:42 05.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­tok︆­.︆­c︆­o︆m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije