Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvale legende

Bivši najbolji nogometaš svijeta sipao silne komplimente na račun Hrvata

Lothar Matthaus
Foto: IPA/PIXSELL
1/9
18.04.2018.
u 10:05

Legendarni nogometaš birao je riječi hvale, govorio je samo u superlativima

Nakon što je Bayern objavio kako će od sljedeće sezone na njihovoj klupi sjediti Niko Kovač, bivši hrvatski izbornik postao je središnja sportska ličnost u Njemačkoj.

Biti trener Bayerna velika je čast pa ne treba čuditi da će se o tome pisati danima.

Posljednji u nizu koji se osvrnuo na to legendarni je Lothar Matthäus, bivši igrač Bayerna koji se u svojoj karijeri može pohvaliti velikim brojem trofeja i individualnih priznanja, od kojih će najviše pamtiti Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg igrača svijeta.

Lothar Matthaus
1/8

– Kovač ima iskustva, bio je vrlo dobar igrač i kapetan hrvatske reprezentacije, započeo je Matthäus pa dodao:

– Bayern je želio nekoga tko poznaje mentalitet i zna njemački jezik, što je sada i pronašao. Niko Kovač napravio je vrlo dobar posao u posljednje dvije godine u Frankfurtu. On je izgradio momčad koja je bila blizu druge lige, a sad je došla do mjesta koje vodi u Ligu prvaka. Ima karizmu, ima strast, zna nogomet, bio je vođa kao igrač i to pokazuje kao trener, sipao je komplimente legendarni nogometaš.

Niko i njegov brat Robert, koji će mu biti pomoćnik, na klupu Bayerna sjest će 1. srpnja.

Komentara 7

JU
juma
13:44 18.04.2018.

Ako te hvali Loddar Matheus kako ga posprdno nazivaju, to ti i nije bas neka preporuka, barem ne kod Nijemaca. Postoji na stotine, ako ne i tisuce internet stranica i videa s njegovim apsurdnim izjavama, katastrofalnim engleskim izgovorom ili nenamjernimim izvrtanjem njemackog jezika. Drugim rijecima, u svijetu nogometa u Njemackoj Matheus je zbog stvari koje je propustio, upravo zbog nogometa, predmet ismijavanja, mada mu nitko ne osporava veliku igracku karijeru. Poslije toga je uglavnom punio stranice tabloida.

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
13:39 18.04.2018.

Kovaču dajem 6-8 mjeseci ili max.do kraja sljedeče sezone a onda cipela!!

ZA
zarkotih
10:46 18.04.2018.

Bi g dral.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije