Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igračka križaljka

Kovačev prvi transfer u Bayernu: Niko dovodi Hrvata za golem novac?!

Niko Kovač Eintracht
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
16.04.2018.
u 09:15

Jučer se doznalo da će na klupi bavarskog kluba zarađivati između pet i šest milijuna eura godišnje.

Niko Kovač prije nekoliko dana potvrđen je kao novi trener. Bivši hrvatski izbornik posao će preuzeti 1. srpnja, a do tada je pred njim zadatak da s Eintrachtom osigura nastup u Europi.

– Prije tjedan dana rekao sam da nisam u kontaktu s Bayernom, to se jučer promijenilo. Nazvali su me i iznijeli mi ponudu. Prihvatio sam je! O tome sam obavijestio Fredija Bobića i Brunu Hübnera, a jutros i svoje igrače. Moja odluka neće utjecati na ostatak sezone. Radit ćemo kao i uvijek. Moramo dati sve od sebe u utakmicama koje slijede, izjavio je Kovač odmah nakon potvrde te informacije.

A u sljedećim danima njemački mediji raspisali su se o njemu i počeli izvlačiti dodatne informacije. Tako se jučer doznalo da će na klupi bavarskog kluba zarađivati između pet i šest milijuna eura godišnje.

Niko Kovač Eintracht
1/6

Naravno, već su se počele slagati i igračke križaljke, nagađa se kako bi mogao izgledati Kovačev Bayern te koga bi mogao dovesti. Ako je vjerovati njemačkim i španjolskim medijima, izbor bi mogao pasti na hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića!

Navodno je Bayern još ranije pokazao interes za Raketu, a bivši hrvatski izbornik samo je tome dao zeleno svjetlo pa bi tako Bavarci mogli krenuti u akciju njegova dovođenja. A osim što će Kovač biti trener, hrvatskom nogometašu tamo je veliku prijatelj iz Schalkea Manuel Neuer, što bi ga isto moglo privući u München.

Španjolski mediji pišu da bi Barca htjela zadržati Rakitića, ali da već ima spremne zamjene ako on ipak izrazi želju za odlaskom. Tada bi mete bile Christian Eriksen iz Tottenhama te Miralem Pjanić iz Juventusa. U slučaju tog scenarija, za Rakitića bi tražila golem novac, spominje da bi se radilo o minimalno 60 milijuna eura, što bi bio rekordan transfer nekog hrvatskog nogometaša.

Komentara 14

MA
Marvin
10:54 16.04.2018.

50 god sam ovdje , ponesto znam njemacki , ali takvih vijesti u njemackim medijima nema , pogotovo o novcima se uopce ne prica , koliko si sposoban toliko ces biti placen , nije to ko kod nas.ja imam fakultet pa to moras platiti , a koristi nikakve ni od mene ni od mog fakulteta .

VI
viluk007
09:54 16.04.2018.

Hrvoje Delač i informacije, buuhahahhahaha

BI
billynik
11:34 16.04.2018.

I ovo se zove novinarstvo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije