Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Bivši igrač Manchester Uniteda proglasio bankrot, Rashford ga spasio jednim pozivom

Manchester United v Aston Villa - Premier League - Old Trafford
Foto: Andrew Yates
1/2
02.05.2023.
u 12:01

The Sun piše da je Rashford nazvao Browna i dopustio mu da živi u jednoj od kuća koje posjeduje.

Nekadašnji nogometaš Manchester United Wes Brown (43) nedavno je iznenadio javnost i proglasio bankrot. Naime, Brown je bio dio legendarne generacije Manchester Uniteda koja je pod palicom Sir Alexa Fergusona uspjela osvojiti gotovo sve što se moglo, zarađivao je po 50.000 funti tjedno, a nakon razvoda i lošeg ulaganja novca, sve je otišlo nizbrdo. A on je od milijunaša postao siromah.

Brown je ulagao milijune u nekretnine i svaki put je napravio promašaj. Konačan udarac zadala mu je supruga Leanne koja je dobila dio njegovog bogatstva, a nakon toga krenule su priče o bankrotu i dugovima.  

Ipak nije sve tako crno jer United je izgleda obitelj, engleski mediji pišu da su Wayne Rooney i Michael Carrick odmah kontaktirali Browna kako bi mu pomogli, a mnoge je oduševila i gesta Marcusa Rashforda.

 

 

Iako ga ne poznaje predobro, The Sun piše da je Rashford nazvao Browna i dopustio mu da živi u jednoj od kuća koje posjeduje.
Rashford je poručio Brownu da će plaćati daleko manju cijenu za najam od one koju inače traži, a da u prvo vrijeme boravka nije dužan uopće plaćati najam dok se ne snađe i ne stane na noge.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije