Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najava nedjeljne utakmice

Bišćan neće ponoviti Čačićevu pogrešku: 'Šibenik ćemo shvatiti maksimalno ozbiljno'

Zagreb: Igor Bišćan održao konferenciju za medije uoči utakmcie protiv Hajduka
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
13.05.2023.
u 13:45

"Šibenik je ove godine uvijek igrao dobro protiv Dinama", rekao je Dinamov trener Igor Bišćan čiju momčad u nedjelju navečer čeka Šibenik, željan ostanka u prvoj ligi. Dan kasnije, u ponedjeljak, Dinamovi juniori igraju odlučujuću utakmicu juniorskog prvenstva Hrvatske protiv Hajduka

Ove nedjelje igra se utakmica 34. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Šibenika. Momčad Igora Bišćana će je osigurala novi, 24. naslova prvaka Hrvatske i nedjeljni susret, s početkom u 19:10, može igrati bez posebne zabrinutosti zbog rezultata. Međutim, upravo je poraz od Šibenika u Kupu rezultatom 2:1 prethodio oktazu Ante Čačića, a dodatno su motivirani željom da ostanu u prvoj ligi.

"Šibenik je ove godine uvijek igrao dobro protiv Dinama i ta dva rezultata zadnja su najveće upozorenje. Mi ćemo ih shvatiti maksimalno ozbiljno. Mi u ova tri kola imamo neke naše ciljeve" rekao je trener Dinama Igor Bišćan pa nastavio:

Želimo iz tih utakmica dobiti i vidjeti najviše što možemo. Dobro radimo, ozbiljni smo na treninzima i očekujem da takvi budemo i sutra. A kad smo ozbiljni, onda smo uvijek jako blizu tri boda, onda smo dobri." Šibenik će ovom utakmicom nastojati doći do bodova koji bi se mogli pokazati ključnima u nastojanju da preteknu Goricu.

U ponedjeljak Dinamovi juniori igraju odlučujuću utakmicu juniorskog prvenstva Hrvatske protiv Hajduka. Nekolicina članova Dinamove prve postave, poput Rukavine i Gurlice bili su članovi te momčadi i moguće je da ih Bišćan prepusti juniorima.

"Neki juniori će biti priključeni mladoj momčadi, a neki će dobiti minutažu protiv Šibenika. Vidjet ćemo tko će biti dostupan treneru juniora, ali vodimo računa o tome, njima je to bitna utakmica. Ne planiram nikoga posebno štedjeti do kraja, svi dečki su motivirani i dobro rade. Ako ne bude nekih ozljeda, svi su na raspolaganju osim Boška Šutala dok Perić nije još do kraja zdrav", rekao je Bišćan.

Komentara 1

EJ
ejStef
18:18 13.05.2023.

Nakon sterilne igre protiv Osijeka (a Hajduk ga trenutno rastura) i prije toga Hajduka, nekako kopni povjerenje u ovaj DInamo, tj. u ovu ekipu koja ga je preuzela. Ako je Bišćanova ideja posjed i bunker, onda ovo podsjeća na Kopića, ili još gore Jurčića... Štednja, prodaja, upitne kupovine, vjerujem da niti jedan navijač Dinama to nije želio, naročito oni koji su podržavali ovu ekipu tamo ispred Sheratona...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije