Naslovnica Sport reprezentacija

Bilić: Modrić je spreman fizički i psihički

Slaven Bilić napokon na okupu ima sve igrače, u ranim jutarnjim satima utorka jahtom su na Brač stigli Srna, Eduardo, Strinić, Kalinić i Jelavić, večer prije stigao je Mato Jajalo
30. kolovoza 2011. u 15:45 11 komentara 3 prikaza
Luka Modrić, Slaven Bilić
Foto: Dalibor Urukalović

– Svi smo tu, a situacija s Kranjčarom i Iličevićem nije se promijenila. Kod Nike, s obzirom na nalaz, skoro da nema šanse da bude spreman za Izrael, dok je kod Iličevića situacija malo više obećavajuća. Prerano je da me pitate za sastav – kazao je Bilić. Nema kukanja, odstupanja od plana i cilja, poručuje Bilić. A obavio je poseban razgovor s Lukom Modrićem.

Luka je spreman psihički i fizički. Dobar je, koncentriran na nogomet, s nestrpljenjem čeka utakmice. Apsolutno je fokusiran i to je za nas najbitnije – rekao je Bilić. Ide Bilić u sve detalje, izviješten je da će se temperatura za vrijeme utakmice s Maltom biti oko 27 Celzijevih stupnjeva.

– Bit će kako bude, na to ne možemo utjecati. Spremni smo na sve. Mi moramo biti top-razina i pobijediti bez obzira na uvjete – kaže Bilić.

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
  • Vatrenko:

    Jest, i Badelj bi tu mogao imati mjesta.... u pravu si

  • Vatrenko:

    ne svidja mi se cinjenica da nece biti Kranjcara na terenu ali imamo kvalitativno dobru zamjenu: Perisic! Nadam se da nebi na kraju opet Mandzukica nasao u veznom redu. Ili mozda neke slicne eksperimente... Pleikosa/Kelava Corluka, Simunic, Lovren, Strinic Srna, ... prikaži još!, Vukojevic, Modric, Perisic Klasnic, Jelavic

  • cupus:

    Pa nije vise beba da mora na dudu. sa 17 sam vodio copor radnika pa nikom nista...