Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preokret

Ipak ništa od Beşiktaşa, Vida ostaje u Kijevu

17.12.2017.
u 00:24

Po posljednjim informacijama iz ukrajinskog kluba branič je uspio dogovoriti uvjete koji ga zadovoljavaju tako da će svoju karijeru ipak nastaviti u redovima Dinama

Dosta se u posljednje vrijeme pisalo o oproštajnoj utakmici i odlasku Domagoja Vide iz kijevskog Dinama te odlasku u turski Beşiktaş, ali po posljednjim informacijama iz ukrajinskog kluba branič je uspio dogovoriti uvjete koji ga zadovoljavaju tako da će svoju karijeru ipak nastaviti u redovima Dinama.

Hrvatski branič navodno je sve već dogovorio s predsjednikom kluba Ihorom Surkisom.

1/7

Najsrčaniji igrač Kijeva zadovoljan je onim što je napravio u klubu u kojemu je od 2013. godine i s kojim je osvojio dva prvenstva i kupa, u ukrajinskoj metropoli mu je sada i život, a budući da je uspio dobiti uvjete koje je tražio, ništa ga ne sprečava da ostane u redovima Dinama iz Kijeva.

Komentara 2

NO
Notorious
06:32 17.12.2017.

Kada sam cuo da odlazi izgubio je moje postovanje.Jako postujem igrace koji su vjerni sbom klubu.Kada ga nije htio nijedan jaci klub, Dynamo je vidio potencijal u mjemu i super je to sto je odlucio ostati

KU
kupatilo
11:37 17.12.2017.

ma dinamo je dinamo a Vida je od malih nogu dinamocac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije