Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKO PRVENSTVO

Belgijci ljuti na novinare: Šteta što ima toliko negativnosti, to nas pogađa

FIFA World Cup Qatar 2022 Arrival - Belgium team arrives in Doha
Foto: AMR ABDALLAH DALSH/REUTERS
1/3
21.11.2022.
u 17:48

- Vi novinari ste glavna poveznica između reprezentacije i javnosti. Pa kad kritizirate i stalno ponavljate da će Svjetsko prvenstvo biti teško, to pogađa i ljude - rekao je Meunier.

Belgijski branič Thomas Meunier okrivio je u Dohi belgijske novinare za nedostatak entuzijazma u Belgiji glede reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

>> VIDEO: Pogledajte pitanje o umirovljenju koje 'nije sjelo' Lovrenu: Nastavit ću dok god sumnjate u mene

- Vi novinari ste glavna poveznica između reprezentacije i javnosti. Pa kad kritizirate i stalno ponavljate da će Svjetsko prvenstvo biti teško, to pogađa i ljude - rekao je Meunier.

Belgija igra protiv Kanade u svojoj prvoj utakmici u Kataru u srijedu, ali Meunier i nekoliko njegovih suigrača razočarani su negativnošću belgijskih medija.

- Ne razumijem zašto ne pokažemo više entuzijazma u Belgiji - rekao je branič Borussije, dok je njegov suigrač Axel Witsel imao sličan komentar u nedjelju.

- Šteta što ima toliko negativnosti, to utječe na nas - rekao je Witsel.

Belgija je u skupini F, zajedno s Kanadom, Marokom i Hrvatskom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije