Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bože Miličević:

BBB se uvrijedili i prestali dolaziti kad smo im počeli naplaćivati ulaz

Cibona navijači
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
04.02.2014.
u 08:00

– Mi bismo im osigurali 400 ulaznica, no oni se u dva navrata nisu držali dogovora pa su se utakmice pretvorile u urlikanje i vrijeđanje. S obzirom na opomene i sankcije Eurolige, donijeli smo odluku da BBB-ovci više ne mogu imati pogodnosti – rekao je Miličević.

Bad Blue Boysi prestali su dolaziti na Cibonine utakmice kada je direktor kluba bio Bože Miličević i kada je u Draženovoj dvorani bilo i pirotehnike.

– Mi bismo im osigurali 400 ulaznica, no oni se u dva navrata nisu držali dogovora pa su se utakmice pretvorile u urlikanje i vrijeđanje. S obzirom na opomene i sankcije Eurolige, donijeli smo odluku da BBB-ovci više ne mogu imati pogodnosti.

Nitko njima nije zabranio da dolaze i kupuju ulaznice, no oni su bili naviknuti na pogodnosti pa su to smatrali uvredom. Za dvoranske sportove, smatram, taj tip navijača teško može proći, no ljudi se mijenjaju, ne treba griješiti dušu, nego treba dati priliku mlađim navijačima – rekao je Miličević.

>> Pogledajte redove ispred Cibone uoči utakmice s Partizanom

Komentara 23

Avatar HerojUlice
HerojUlice
10:44 04.02.2014.

Vidi Bože što pametuje, a ogulio je Cibonu kao veliki, di su pare Božo? Da imalo pravde ti bi u buksi bio i sva imovina oduzeta, a tvoji unuci bi još otplačivali sve ovo što je pokradeno

NO
normalanHrvat
10:11 04.02.2014.

legendarna Jugoplastika,POP 84 trostruki europski prvak...nije nikad dobio Arisa u dvorani u Solunu..mislim da nisu Galis i Yannakis bili samo uzrok

PA
paprikaš
09:30 04.02.2014.

Zašto MEDVEŠČAK netreba takve navijače poput BBB

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije